Party Time!


Het weekend staat voor de deur en dat betekent voor velen onder ons: party time! Zorg ervoor dat op vrijdagavond je beste kleren klaar hangen en dat je de perfecte bijhorende accessoires hebt verzameld. Elke vrouw weet dat schoenen en handtassen een outfit kunnen maken of kraken. Op Sarenza.nl vind je het grootste aantal schoenenmerken van Nederland en ook qua handtassen heeft onze online winkel een ruime keuze. Vandaag focussen we op de handtas voor een chique avondje uit: de clutch!

Model 'Pacific' van Tatoosh

Met deze clutch van Tatoosh baad je in een lekker zomers sfeertje. Als je in je vriendenkring bekend staat als een waaghals, dan kun je deze handtas in turkoois probleemloos combineren met een oranje – jawel, de kleur van onze nationale trots – outfit. Van een kleuren clash gesproken! Wie liever op veilig speelt, kiest best voor stijlvol zwart. De clutch in turkoois accentueert dan op een leuke manier het sobere geheel.

Model ‘Key Bandoulière’ van Poisson Bleu

Het Franse label Poisson Bleu bezit een mooie collectie handtassen. Het tasje oogt erg vintage en daar zijn wij, Nederlanders, enorm dol op. Bovendien is deze clutch uitgerust met een demonteerbare draagriem. Handig als je graag alle remmen losgooit op de dansvloer.

Model ‘David’ van Menbur

Geen twijfel mogelijk: deze knalrode clutch van Menbur past perfect bij rode lipstick en rode nagellak! Drie eyecatchers in één klap! Dankzij deze handtas straal je als een echte prinses!

Model ‘Lola’ van Irregular Choice

Romantisch, speels en fleurig. Zo zou je het best de handtassen van Irregular Choice kunnen omschrijven. Ook deze clutch heeft alle troeven in handen om van jouw speciale avond een uniek moment te maken. Voor meiden met een hoog ‘Alice in Wonderland’ gehalte!

Ik reageer

*


*

Reageer: