JB Martin viert 90ste verjaardag met speciale collectie schoenen!


Het schoenlabel JB Martin, dat symbool staat voor duurzame mode, viert in 2011 haar negentigste verjaardag. Naar aanleiding van deze gebeurtenis zal het merk komende herfst en winter een speciale collectie schoenen lanceren, waarbij de belangrijkste modellen van de afgelopen negen decennia heruitgegeven worden. Ideaal om het immer esthetische, dynamische en moderne karakter van JB Martin te benadrukken. Met deze speciale collectie schoenen (die ondersteund zal worden door een reclamecampagne zowel in de geschreven pers als op het internet) blikt JB Martin terug op haar beginjaren en haar geschiedenis en bewijst het label dat het de verschillende generaties op een talentvolle manier heeft weten doorstaan.

Het merk ziet in 1921 het levenslicht wanneer Jean-Baptiste Martin op ambachtelijke wijze schoenen begint te ontwerpen op een zolderkamertje van een Bretons huis. Eerst voor kinderen, nadien ook voor dames en heren. JB Martin groeit al snel uit tot één van de meest bloeiende ondernemingen van Bretagne en het succes leidt tot de oprichting van een fabriek in 1935. Dankzij moderne productiemiddelen en een uitstekend familiebeleid, ontwerpt JB Martin kwaliteitsvolle schoenen die getuigen van Franse know how.

Ook in 2011 blijft JB Martin trouw aan haar zorgvuldige keuze voor hoogstaande productieprocessen en degelijke grondstoffen. Het label richt zich tot meiden en dames die de huidige trends weten te waarderen. Stedelijke of verfijnde ontwerpen, afgewerkte details en harmonieuze natuurlijke kleuren geven aan de schoenen van JB Martin een sexy en intelligente uitstraling. Het merk blinkt uit in tijdloze elegantie. De speciale collectie schoenen met exclusieve heruitgaven zal vanaf juli bij Sarenza.nl verkrijgbaar zijn. Als voorsmaakje laten we jou genieten van een aantal creaties uit de zomercollectie van JB Martin!

Model ‘Aurel’ van JB Martin

Model ‘Alexi’ van JB Martin

Model ‘Maly’ van JB Martin

Model ‘Akeno’ van JB Martin

Model ‘Absolu’ van JB Martin

Ik reageer

*


*

Reageer: