Vamos a la playa!


De zomervakantie staat voor de deur en dat betekent voor veel mensen: zon, zee en strand! ‘Joepie’, hoor je de kids al juichen.

Wie deze zomer met de hele familie witte stranden opzoekt, hoeft niet al te ijverig te zijn om geschikte kinderschoenen uit te kiezen. Laat de mooiste zomerschoenen van je zoon of dochter maar in de kast staan, anders raken ze wellicht beschadigd. Zand, zeewater, rotsen, een brandende zon…, het zijn allemaal dingen die geen positieve invloed hebben op leren kinderschoenen. Door de minste wrijving en blootstelling droogt het leer uit, verliest het haar mooie kleur en komen er krassen tevoorschijn.

Oké, je zou zoals zoveel mensen op blote voeten naar het strand kunnen gaan, maar dan zijn ze niet beschermd. Wij, bij Sarenza.nl, hebben een oplossing voor jouw probleem: plastic kinderschoenen! Deze worden vaak ook waterschoenen genoemd.

Méduse biedt traditionele en transparante waterschoenen in mooie kleuren aan, Primigi schattige rubberen ballerina waterschoenen en Crocs grappige waterschoenen. Er is voor elk wat wils. Waterschoenen zijn mooi, stevig en vooral praktisch. Voor kinderen bestaat er geen beter alternatief om zorgeloos in het water te plonsen, schelpjes te rapen of strandrotsen te trotseren, zonder hun voetjes pijn te doen.

Ook als je kinderen graag op de dijk wandelen, in de jachthaven de boten bewonderen of een ijsje eten, zijn kleurrijke waterschoenen ideaal.

Model ‘Gabby’ van Crocs

Model ‘Gabby’ van Crocs

Model ‘Sun 1’ van Méduse

Model ‘Sun 201’ van Méduse

Model ‘Duffy’van Primigi

Model ‘Duffy’van Primigi

Ik reageer

*


*

Reageer: