Ik ga op reis en neem mee…een strandtas!


‘Help, we zijn onze strandtas vergeten!’ Het overkomt elk gezin wel eens dat op vakantie gaat. Koffers pakken brengt stress met zich mee, zeker voor een moeder van drie of vier kinderen. Omdat je een hoop dingen aan je hoofd hebt, loop je het risico een paar essentiële zaken uit het oog te verliezen. Wees dus goed voorbereid door op voorhand een lijstje op te stellen. Daarop mag zeker geen strandtas ontbreken. Waar blijf je immers met je strandspulletjes die je ingepakt hebt, als je nadien geen zak hebt om ze in te stoppen?

Model 'Sac Liberty Exclu' van Bensimon

Model ‘Shoulder bag’ van Bensimon

Model ‘Desire’ van Roxy

Of je nu een groot of klein gezin hebt, je kunt het best kiezen voor een grote strandtas, zodat je alles in één tas kunt opbergen. Prop je strandtas niet vol met zware spulletjes, het zou zonde zijn om op de eerste vakantiedag je schouder te verrekken. Denk er aan dat het ook voor jou vakantie is en niet alleen voor je kinderen en je man! Persoonlijk kies ik voor een strandtas met een linnen of katoenen binnenvoering en met een ritssluiting. Die elementen zorgen voor extra bescherming. De kleurrijke tassen van Bensimon en Roxy hebben op dat vlak alles in huis.

Model ‘Naviga’ van Little Marcel

Model ‘Naviga’ van Little Marcel

Model ‘Safran’ van Little Marcel

Ook Little Marcel, het Franse accessoire merk dat bekend staat om  z’n regenboog print, moet niet onderdoen. Het label roept graag de sfeer van de kinderjaren op door lichte kleuren te combineren met een schools handschrift. Dankzij hun frisse, speelse en flashy uitstraling bezorgen de strandtassen van Little Marcel je een goed humeur.  Ze zijn niet alleen ideaal voor op het strand, maar ook voor een weekenduitstap, een picknick met vrienden of een sporttraining. Voor iedereen die fijne en grappige jeugdherinneringen koestert.

Model ‘Joere’ van Mellow Yellow

Model ‘Jaxon’ van Mellow Yellow

Als je kinderen al wat ouder zijn en voor zichzelf kunnen zorgen, waarom zou je dan niet voor een fleurige of kleurrijke strandtas van Mellow Yellow gaan? Die is net groot genoeg voor een handdoek en een lichte maaltijd, en kan evengoed ’s avonds op restaurant dienst doen als handtas.

Een strandtas is één ding, maar wat stop je er in? Een vrijblijvend lijstje: servetten, verschoningsdoekjes, zwemkleding, hoedjes, zonnebrillen, zonnecrème, flesjes water, broodjes, koekjes, spelletjes, zwembandjes…Misschien ook een tijdschrift? Dromen van vijf minuten rust is niet verboden. Nogmaals: ook voor jou is het vakantie!

Model ‘Zipped Pocket’ van Bensimon

Met al die spulletjes wordt het al snel een rotzooi. Niet eenvoudig om dan nog je sleutels of de fopspeen van je baby terug te vinden. Beperk vakantiestress tot het minimum. In dit geval kun je bijvoorbeeld een clutch aanschaffen. Zo heb je alles meteen bij de hand. Een praktischere oplossing bestaat niet. Bovendien past een clutch overal in: een handtas, een reiskoffer…Geef toe, met al deze colour block clutches is Bensimon opnieuw goed op weg om jouw hart te veroveren, niet waar?

Ik reageer

*


*

Reageer: