Feestelijke meisjesschoenen in de sale


Je hebt het wellicht al gemerkt: de sale is volop aan de gang op Sarenza.nl! Intussen loopt de tweede ronde en dat betekent dat we op een groot aantal schoenen tot 60% korting geven. Met deze waanzinnige sale prijzen kan je je geen mooiere start van de zomer voorstellen. Wie zomer zegt, denkt aan vakantie, maar juli, augustus en september staan ook vaak in het teken van huwelijken. Om op een budgetvriendelijke manier te kunnen genieten van de geplande festiviteiten schetsen we deze week een overzicht van feestelijke en voordelige schoenen voor meisjes.

Laat de parade beginnen!

Model ‘Teaberry ii’ van Start Rite

We gaan van ‘start’ met de mythische schoenen van ‘Start Rite’. Toepasselijk, niet? Het label schittert door elk seizoen tijdloze pareltjes tevoorschijn te  toveren. De mooie roze kleur van het Teaberry model geeft op subtiele wijze een nieuw elan aan het prototype van ‘Start Rite’. Tijdens de sale vanaf €57 in plaats van €77,50 (-20%).

Model ‘Pepino’ van Bisgaard

Wat meer funky, maar zeker even schattig, zijn deze Pepino schoenen van Bisgaard. Helemaal in zilver leder vrolijken ze elke chique outfit op. Hypercomfortabel om te dragen. Laat ze niet aan je neus voorbijgaan! Tijdens de sale vanaf €57,80 in plaats van €82,50 (-30%).

Model ‘Fantaisie’ van Little Mary

De allerkleinsten kunnen zich op de grote dag uitleven in vrolijke vederlichte laarsjes van Little Mary. Opgelet: Wees snel! De voorraad is bijna uitgeput! Tijdens de sale vanaf €53,90 in plaats van €77 (-30%).

Model ‘Boheme’ van Kickers

Mag het wat bloter zijn? Wel, dan raden we de Bohemian sandalen van Kickers aan. Aan elegantie geen gebrek. Bovendien zorgen deze schoenen met bloemenaccent voor een vrolijke en komische noot op het feest. Supergaaf! Tijdens de sale vanaf €44 in plaats van €59 (-20%).

Model ‘Petite Safir’ van Petite Maloles

Model ‘Petite Zoe’ van Petite Maloles

Sla onze ballerina’s zeker niet over. Een must als jouw meid er als een echte sprookjesprinses uit wilt zien. Mijn persoonlijke favoriet? Het Petite Safir model en het Petite Zoe model van Petite Maloles. Ultra chique en ultra luxueuze schoenen! Het zijn bijna klassiekers! Het Petite Safir model is tijdens de sale vanaf €33,50 verkrijgbaar in plaats van €55,90 (-40%). Het Petite Zoe model vanaf €52 in plaats van €104 (-50%).

Wie zal de mooiste zijn op de dansvloer? Aan jou de keuze!

Ik reageer

*


*

Reageer: