Festivalschoenen: zien en gezien worden!


Sta jij ook te trappelen van ongeduld om deze zomer een festival mee te pikken? Vergeet dan zeker niet gepaste schoenen aan te trekken. Zien en gezien worden, luidt ons motto! Sarenza.nl stelt een handleiding voor festivalschoenen samen zodat jij op het muziekevenement gegarandeerd een fashion hit scoort!

model ‘Hagen’ van Les Tropéziennes par M Belarbi

Trendy, tijdloos, praktisch, functioneel…De voordelen van deze Les Tropéziennes par M Belarbi sandalen zijn legendarisch. Nog een pluspunt: deze sandalen gaan geen enkele outfit uit de weg en stellen comfort voorop. Niet onbelangrijk als je op het juiste ritme wilt dansen. Door hun platte en open karakter beschermen de sandalen jou tegen blaren en opgezwollen voeten. Rockspijkertjes en veelkleurige riempjes zorgen ervoor dat je niet uit de ‘toon’ valt!

Not done: je op moerasachtige ondergrond wagen.

model ‘Rem’ van Ash

Zin om met de motor naar het festival te rijden? Dan wijzen deze zwarte boots jou de weg! De afgetrapte laarzen van Ash zetten jouw blote benen op een ongelofelijke manier in de spotlights en garanderen de nodige stabiliteit. Voortaan kun je ongeremd op de eerste rij muzikaal tekeer gaan, zonder je voeten en tenen te pijnigen! Als je een integrale hardrock look nastreeft, combineer je deze boots best met een versleten jeansshort en een punk T-shirt. Ga je liever de verleidelijke toer op, kies dan voor een fleurige en luchtige babydoll jurk.

Not done: boots zonder kousen dragen.

model ‘Bravissimo’ van Be Only

Zoek je modderachtige festivalterreinen op, dan kun je vast en zeker een paar regenlaarzen gebruiken. Niemand zal vreemd opkijken. Sterker nog, onder invloed van internationale sterren en it-girls als Kate Moss groeiden regenlaarzen de voorbije jaren uit tot een fashion must-have. Sindsdien laten de modeontwerpers hun fantasie de vrije loop en lanceren ze geregeld zowel luxe, girly als casual modellen! Er is voor ieder wat wils! Een short met omgeslagen rand, een fleurige minirok of een skinny jeans geven jouw regenlaarzen waar ze recht op hebben.

Not done: glanzende regenlaarzen of regenlaarzen met grappige prints. Houd het stijlvol!

model ‘Farwest’ van Mellow Yellow

Laat Pocahontas in jou naar boven komen door deze zachte en gestileerde laarzen van natuurlijk leer. In deze soepele schoenen kun je probleemloos van ’s ochtends tot ’s avonds of van ’s avonds tot ’s ochtends springen en swingen op het festival. Haarvlechtjes, armbanden en een hoofddoek maken jouw etnische look helemaal af!

Not done: je beste vriendin, die gek is op hardrock boots, vergezellen naar een punk festival!

model ‘Cloma’ van Pare Gabia

Doen platte schoenen bij jou het angstzweet uitbreken? Geen paniek, doe zoals Dita Von Teese en kies voor sandalen op plateauhakken. Verlies daarbij de trends niet uit het oog: touw- en kurkzolen zorgen voor luchtige benen en voeten. De ideale schoenen voor een picknick, een klassiek concert of een jazzfestival. Als je van plan bent om je muzikale dag op een hobbelig terrein door te brengen, dan vergt het lopen op deze schoenen de nodige training. Een lange jurk met grote riem, een opgestoken bloem in je haar en rode gestifte lippen doen de rest en maken jouw vrouwelijke retro look af.

Not done: nog nooit op hoge hakken hebben gelopen!

Welk festival bezoek jij deze zomer?

Ik reageer

*


*

Reageer: