Geox: een verademing voor je voeten!


Gedaan met transpirerende voeten! De schoenen van Geox garanderen jou comfort en ventilatie. Bovendien zijn ze modieus. Ja, inderdaad, je hebt het goed gelezen, MODIEUS! De tijd dat de schoenen van Geox ouderwets werden genoemd of in verband werden gebracht met gympen die kinderen in tekenfilms dragen, is voorbij! Voortaan zijn alle stijlen bij Geox beschikbaar, zowel voor de veeleisende modieuze jonge vrouw, de drukke huismoeder als de zakenman die van kantoor komt.

Dankzij een structuur van kleine vochtwerende poriën -de Geox technologie- wordt transpiratievocht door de zool opgenomen en afgevoerd. Dit ingenieuze idee, dat aan de basis ligt van het succes van het merk, hebben we te danken aan Mario Moretti Polegato uit Venetië. Die man leek in niets voorbestemd om één van de marktleiders in de wereldwijde schoenenindustrie te worden.

Hierbij een korte voorgeschiedenis:

In 1992 bereidt Mario Moretti Polegato zich voor om het wijnproductiebedrijf van de familie over te nemen. Nadat hij naar de Verenigde Staten is gereisd om deel te nemen aan een congres over wijnbouw, maakt hij een trektocht door de Nevada-woestijn. In deze hitte heeft hij last van transpirerende voeten. Om zijn voeten te laten ademen maakt hij gaatjes in zijn schoenzolen. Bij zijn terugkeer in Europa vraagt hij zijn eerste octrooi aan. Een octrooi op een rubberen zool met gaatjes en een membraan dat wel lucht, maar geen water doorlaat. Hij noemt zijn schoenenGeox“: “Geo” staat voor de aarde en de letter “x” symboliseert de technologie.

Het merk boekt véél succes in Italië. Daarom besluit het bedrijf om Europa, de Verenigde Staten en sinds kort ook Azië te veroveren. Tegenwoordig is Geox het best verkochte merk in Italië en neemt het wereldwijd de derde plaats in op de markt voor stadsschoenen en vrijetijdsschoenen.

Laarzen, avondschoenen, ballerina’s, stads- of sportschoenen, sneakers…:  meer dan 300  Geox modellen, van zeer stijlvol tot zeer klassiek, worden door het oorspronkelijk Italiaanse schoenenmerk op Sarenza.nl aangeboden! Laat je verleiden door de nieuwe schoenencollectie van Geox . Onze site biedt jou de grootste keuze in Geox schoenen aan.

Dankzij Geox krijg je eindelijk lucht!

Geox schoenen voor dames:

Model 'D Lola H' van Geox

Model 'D Marian J' van Geox

Model 'D Mendi ST E' van Geox

Geox schoenen voor heren:

Model 'U High Life S' van Geox

Model 'U Show Biz D' van Geox

Model 'U Alex Wp G' van Geox

Geox schoenen voor kids:

Meisjesmodel 'Jr Movie V' van Geox

Jongensmodel 'J Olimpus B' van Geox

Ik reageer

*


*

Reageer: