Cult-trend: Moon Boots maken opnieuw furore!


Koning winter ontwaakt stilaan uit zijn zomerslaap: het wordt ‘s avonds sneller donker, het wordt kouder… Voor je het weet, sneeuwt het opnieuw! Vorig jaar kregen we de eerste sneeuwbuien al heel vroeg over ons heen. In december lag toen bijna heel Europa onder een wit tapijt. Om je de komende maanden te wapenen tegen een strenge winterse prik, ben je bij Sarenza.nl aan het juiste adres! Ons assortiment Moon Boots is echt de moeite waard. Een gekke naam, zeg je? Deze winterlaarzen lijken inderdaad op de schoenen die de Amerikaanse astronauten in ’69 droegen, toen ze als allereersten hun voet op de maan zetten. Geen wonder dat de boots in de jaren ’70 een echt succes waren! Nu maken ze weer furore!

Het 'Paillettes' model van Moon Boot

Een klassiek voorbeeld: de Original Moon Boots van Tecnica uit Italië. Intussen hebben ook andere ontwerpers zich laten inspireren door het opvallende design van deze winterlaarzen. Zo heb je tegenwoordig een ruime keuze uit tal van Moon Boots varianten. De shoe fashionista’s worden dus echt verwend! Als je je Moon Boots op je outfit wilt afstemmen, ga je beter niet over één nacht ijs. Hieronder een paar tips om je winterlaarzen modieus te dragen.

Het 'Vinil' model van Moon Boots

Omdat Moon Boots breed zijn, combineer je ze best met smalle kledingstukken, zoals een legging of een Slim jeans.  Trek een paar coole Original Moon Boots aan, bijvoorbeeld het Vinil model, en laat de sneeuw maar komen!

Het 'Tall Suede Mukluk' model van Manitobah

Moon Boots passen bij een getailleerde donsjas. Vermijd een reusachtige Parka jas of een lange wintermantel. Anders bestaat het gevaar dat het geheel al te grote vormen aanneemt of -nog erger-, dat de winterlaarzen niet tot hun recht komen! Bij het Tall Suede Mukluk model van Manitobah zou dat echt zonde zijn!

Ik reageer

*


*

Reageer: