Blij van SALE!


Ik word zo blij van SALE! Heb jij ook dat je gewoon iets moet kopen als er korting is? De fijnste overwinning is een paar schoenen in sale tegen niet eens 30 euro scoren. Het is alleen jammer dat de schoenen die ik wil, ver (ver-ver-ver) boven budget zitten.

Dus, in dit artikel staan mijn drie must- en want-haves, welke zou jij kiezen?

Skin by Finsk

Dit prachtpaar heb ik al een paar maanden op mijn verlanglijst staan en deze schoenen zijn  ietsjes…. Goedkoper. Dit label staat bekend om de veelbewogen en modieuze schoenen en er gaan geruchten rond dat Lady Gaga fan is van Skin by Finsk… Nu vind ik het lastig kiezen welke kleur het leukste is.

Antik Batik

Nee, dit is geen schoen maar wel een item dat ik al een tijdje bewonder. Deze clutch vind ik dus heerlijk kleurrijk en is ideaal voor een bohemian chic look. Als jij deze stijl ook leuk vindt moet je zeker een kijkje nemen in de schoenen sale van Antik Batik.

Georgia Rose

Nu het ein-de-lijk lekker weer is, kan ik met een lach aan sandalen denken. Wat zo fijn is aan Georgia Rose is dat er schoenen zijn voor elke gelegenheid en weersomstandigheid.  En deze zomerse sandalen mogen zeker weten met mij onder de zon wandelen.

 

Heb jij al een sale schoenen wishlist opgesteld?

 

Ik reageer

*


*

Reageer: