Fish ‘N’ Chips… Omdat wij wel van een Engels accent houden


scarpe-fish-n-chips

Helaas, helaas, mannen, we kunnen niet elke dag slippers en sandalen dragen. Soms is het tijd voor verandering, dus ben ik op zoek gegaan naar een merk dat jou een andere optie biedt. Na een kleine zoektocht op Sarenza.nl ben ik uitgekomen op het Engelse merk Fish ‘N’ Chips.

De schoenen van Fish ‘N’ Chips ogen heel modieus, creatief en Brits, en wie houdt er nu niet van een mooi Engels accent;). Het zijn stoffen schoenen met een rubberen zool die lijken op espadrilles. De modellen van Fish ‘N’ Chips bestaan uit canvas sneakers, desert boot en bootschoenen; kortom, een schoen voor elke gelegenheid.

De schoenen van Fish ‘N’ Chips zijn perfect voor de man die zich graag op een creatieve manier kleedt en oog heeft voor de laatste modetrends. Ik raad je aan om een kijkje te nemen in de lente & zomer collectie 2013. Er zijn schoenen verkrijgbaar in allerlei kleuren en modellen die geschikt zijn voor het warme weer. De collectie is kleurrijk, origineel en geeft jou de kans om een keuze te maken die niet altijd op slippers of sandalen valt.

fish n chips blue fish n chips leer fish n chips zalm

 

Ik reageer

*


*

Reageer: