LOOK DE PARIS #5 – Une touche de rose


  IMG_0563

/ Wie /

Fanny did it again! Zij verschijnt wel vaker op onze Franse zusterblog en hier maakt ze haar debuut. Ze noemen haar het ‘Zwitsers zakmes’ van de mode. In het dagelijks leven is ze manager van een klein winkeltje, maar daarnaast is ze een doe-het-zelver en blogger. Neem een kijkje op haar Franse blog Une touche de rose (Vertaling: een snuifje roze), en de foto’s spreken boekdelen.

/ Waar /

In het 13de arrondissement, nabij Gobelins, de grootste en een van de drie Chinatowns van Parijs.

/ Waarom haar look /

De perfecte mix and match van verschillende stijlen! Ik ben dol op het boyfriend effect met haar baggy overhemd, gecombineerd met shorts en zilveren derbies. De tas doet ook zijn werk! Pastel en metallic weet Fanny goed te combineren. Ik krijg gelijk trek in een ijsje van die pistache kleur.

IMG_0567¤ De outfit ¤

Overhemd | Sen no sen
Short | Vintage
Riem | Monoprix
Zonnebril | H&M
  Tas | Rockmafia

IMG_0544¤ De schoenen ¤

Zilveren derbies met pompons Mellow Yellow

Online schoenen

Auteur: Astrid de Sp4nk Blog, vertaald door Laetitia Bosma

Ik reageer

*


*

Reageer: