6 trends van het nieuwe modeseizoen


1 Big is Small

Iconische tassen

Be iconic! Kleurrijk, transparant of minimalistisch… Maak je look af met deze bigsize tassen. Chic, trendy en vooral tijdloos, want met een beetje TLC gaan ze een leven lang mee. De knaller van de lente- en zomercollectie 2014 is natuurlijk Michael Kors. Wij adopteren de American way of Fashion. Big is the new Small!

Iconic Bag Michael Kors MK tassen Sarenza.nl

 

2 Goud waard

Oh my gold!

Bling bling! De trend die je outfit laat shinen. Ben jij net als wij fan van gouden damesschoenen en damestassen? Get on board ladies… Je ziet het overal, goud is dit seizoen het nieuwe zwart! Ontdek onze favorieten gouden schoenen van: Chie Mihara, Reebok, Mustang Shoes en niet te vergeten… Guess. Haast je, want zelfs een ekster kan deze collectie niet negeren.

Oh my Gold Sarenza.nl gouden schoenen tassen

 

3 Oneindig hoog

De Flatform

Durf de hoogtes te verkennen! De jaren ’90 maken een comeback met de XXL schoen . Modemerken die zich er aan wagen: Robert Clergerie, Stéphane Kélian, Shellys London, Vans, No Name en niet te vergeten Dr. Martens. Geef jouw minimalistische look die extra duw in de rug met een stylish flatform.

Oneindig hoog flatform Robert Clergerie Sarenza.nl

4 Fashion Workout

Run baby run

Ons motto is: Cool is the new Chic! Laat je verrassen door de trends van de lente- & zomercollectie 2014. Ontdek de nieuwe collectie sneakers die jouw hartje sneller doen kloppen… En dat niet alleen van het rennen. Dit modeseizoen kenmerkt zich door de uitbundige jaren ’90. Creëer een casual look met Converse All Stars en Vans, of een sporty look met: New Balance , Nike en Ash.

run baby run sportschoenen Sarenza.nl schoenen

 5 Allemaal instappen!

De slip-on

Slip in! Want de slip-on staat niet langer in de schaduw van de loafer en mocassin. Het is tijd voor een easy-going Californian Summer met een paar zomerse en kleurrijke sneakers. Deze drie woorden maken de Beach Boys groen van jaloezie!: Guess, Vans en Ash. Makkelijk te dragen en toch chic, maak je lente- & zomerlook compleet met de slip-on!

Slip on Sarenza.nl sneakers schoenen

6 Scherpe mode

Tot in de puntjes!

Ons motto is: Cool is the new Chic! Inspireer je tot in de puntjes met de lente- & zomertrend 2014. Deze schoenen geven jouw voeten een slanke look en brengen een flinke dosis attitude met zich mee.

Tot in de puntjes

Onze favorieten schoenen en tassen van het seizoen vind je op deze mini-site.

Ik reageer

*


*

Reageer: