Hoe draag je sportschoenen?


Capture0026-ld

Dit jaar ga ik sporten!… Maar dan ook echt.

Als je tot op heden nog smoesjes hebt om niet te sporten: Sportschoenen zijn de trend! Eindelijk een seizoenstrend waar je fitter van wordt. Je hebt niet meer een personal trainer nodig om je te motiveren. Deze trend geeft je motivatie genoeg…

.Goed nieuws reist nooit alleen.

Het is geen nieuws dat Nederland een sterke voorliefde heeft voor sneakers, maar dit jaar heeft het toch echt het boiling point bereikt. Sportschoenen zijn onmisbaar en het mooie is dat ze steeds meer en meer fashionable worden. Dit comfort is een vreugde voor al onze voetjes die al genoeg hebben verdragen van pumps.

Sans titre-1

 Bron: Tumnlr.com

Als Nike en New Balance nog steeds in de boksring staan om de titel meest fashionable sneaker weten wij er wel raad mee. Daarom stel ik een ruime selectie voor dat meer dan deze twee merken voorstelt.

1. Sportschoenen & Jurken

performance

Eindelijk, voor de sportievelingen onder jullie, en vooral de mode avonturiers. Deze Nike’s behoren tot de “Performance” selectie, maar ze zijn prima te combineren met een vrouwelijke outfit zoals dit lief jurkje.

Het doel van het modespel is verschillende stijlen combineren!

Styleguide:
Deze combinatie is het meest riskant, maar als je net als ik verschillende stijlen mengt en ervan houdt is succes gegarandeerd. Het geheim zit in het matchen van de  kleuren en het doseren van de motieven, verder moet je het gewoon aan je creativiteit overlaten.

2. Cool in Pink

roze

Styleguide:

De kleurentrend die dit seizoen sterk naar voren komt; pastel of fluo roze combineert zich perfect met kleding in dezelfde kleurnuances. De basic spijkerbroek, sweat en sneaker combinatie kennen we al, maar deze look heeft een vleugje 2014. High-waisted jeans, korte sweat (geïnspireerd van de jaren ’90)  en een pastel roze jas die het een chic tintje geeft.

3. Classic Dark

Donkere sneakers nike

Styleguide:

Voor sneakers met donkere tinten kan je je laten inspireren door de rocklook. Mix&Match met verschillende materialen (denim, leer) en verzacht je look met lichte kleuren of zelfs kant. Deze sneaker kan je goed dragen met slim jeans. Als je de jeans ietsjes oprolt geeft het effect van langere benen.

Foto’s: Carole Birard

Vind mijn selectie op de webwinkel:

Ik reageer

*


*

Reageer: