Nike Air Max bestaat 27 jaar!


26 maart 1987, vandaag is Nike Air Max 27 jaar geworden!

De innovatie onder sneakers, wat hadden we dit modeseizoen toch moeten doen zonder de inspiratie van Nike Air Max…

De woorden Nike en Air zijn al bijna 30 jaar onafscheidelijk. Wij geven Frank Rudy een big THANK YOU voor het ontwerpen van deze sneakers. Hij gaf 30 jaar geleden aan Phil Knight, de CEO van Nike, een prototype van Nike Air… the rest is history…

De Air Max wordt elk jaar opnieuw geïnnoveerd met nieuwe grafische elementen, kleuren, en types. Inmiddels bestaat de Air Max familie uit de: Air Max Light, BW, de Air Max 90, 93, 95, 97 en 360, en de laatste aanwinst: de Air Max Lunar90. De Nike Air Max valt niet te kaderen onder één stijl, daarom, speciaal voor Nike Air Max Day, hebben we een paar looks samengesteld voor de heren. Onze favorieten zijn Pop, Indie en Urban!

 

Pop

 David-nike-air-max-pop-605x308

Indie

 Air-Max-Afro-605x308

Urban

Air-Max-teddy-605x308

 

> IK WIL AIR MAX DAMESSCHOENEN

> IK WIL AIR MAX HERENSCHOENEN

 

Ik reageer

*


*

Reageer: