Moederdag: interview met artistieke mama Isabelle


140507_fete-des-meres

Aanstaande zondag is het weer zover: Moederdag. Tijdens deze feestdag is het de gewoonte dat wij onze allerliefste mama in de watten te leggen en haar verwennen met onder andere cadeautjes! Maar wat moet je nu voor haar kopen? Weer een bloemetje? Chocola? Nee, niks chocola of bloemen, ik zeg: ga lekker voor schoenen! Misschien een paar zomerschoenen voor op vakantie?  Speciaal voor deze gelegenheid hebben wij besloten om drie supermama’s te interviewen. Vandaag een interview met artistieke Isabelle, een werkende moeder bij Sarenza die haar liefde voor kleur en haar dochter van 15 jaar onthult.

493x470_blog_Isabelle

Hey mama, stel jezelf en je kind eens even voor!
Hallo ik ben Isabelle, ik heb een dochter, Agathe, van 15 jaar en ben sinds
drie jaar verantwoordelijk voor de HR-afdeling bij Sarenza. Met haar deel ik
graag mijn passie voor reizen, literatuur, de zee en het omgaan met mensen.

Aangezien je een vrij artistieke moeder bent, vroegen wij ons af welke
schoenen jouw dagelijkse stijl het beste omschrijven?
Voor de zomer zou het de Andra van L.K. Bennett zijn. Deze schoenen hebben een natuurlijke look en zijn verder ook heel stijlvol en comfortabel!

Wij begrijpen dat het lastig is om je Sarenza carrière te combineren met het
ouderschap. Wat is jouw geheim?
Een ding tegelijk doen en op zondag mijn week organiseren tijdens het zwemmen.

221x221_isabelle

Welke schoenen heb je het laatst gekocht voor jezelf en je dochter?
Voor mijn dochter een paar blauwe Converse All stars sneakers  en voor mezelf een paar gele Valensi ballerina’s

Als je een selectie mocht maken van schoenen die jij graag voor moederdag zou willen krijgen. Wat zou dan jouw top 3 zijn?
Hmm… Dat is een moeilijke vraag zeg! Ik denk dat dit dan mijn top drie is:


1. Vicini Pieta


2. Nike Woman Blazer Mid Suede Vintage

3. Avril Gau Leli

Ik reageer

*


*

Reageer: