Save the date: de uitverkoop komt er weer aan!


7618139cb1ac8426a17468cc12cf6b0b

Attentie dames en heren. Ik heb goed nieuws voor jullie: onze zomeruitverkoop komt er weer aan! De dag waar je al zo lang naar uitkijkt, is (eindelijk) bijna in zicht.

Begin maar met het aftellen van de dagen want in minder dan een week kan het feest beginnen. Op woensdag 11 juni is het eindelijk zo ver. Schoenen en tassen staan klaar op onze website om door jou in het mandje gestopt te worden! En omdat de maand nog maar net is begonnen, betekent dit dat je nog genoeg tijd hebt voor de voorbereiding. Heb jij bijvoorbeeld al aan een wishlist gedacht en doet je internetverbinding het goed genoeg? Dus zorg dat je laptop is opgeladen, beeldscherm schoon is, houd je muis goed bij de hand en zorg dat je er op tijd bij bent volgende week woensdag!

Je moet helaas nog heel eventjes geduld hebben voordat het festijn begint, maar wil ik je wel alvast veel succes toewensen! ;-)

 

Bron foto: Pinterest fullah sugah

Ik reageer

*


*

Reageer: