Wat te kopen voor je man of vriendlief voor deze lente/zomer?


Genoeg gepraat over vrouwentrends! Je moet af en toe ook een beetje aandacht schenken aan de mannen ;-) En zeg zou zelf, stiekem had je die afgetrapte sneakers van hem allang weggedaan als je daar de kans voor had! Ondanks dat het regent van de schoenentrends voor vrouwen, zijn er ook genoeg leuke trends voor de mannen. Met de sales die op dit moment lopen, is dit misschien wel het perfecte moment om nieuwe schoenen voor je man/vriend te kopen! Vandaag dus een artikel met leuke lente en zomertrends voor je vriend, je man of misschien wel je vader en natuurlijk de mannelijke lezers onder ons. Wie weet brengt dit artikel nog iets goed voort en zit je na lezen van deze trends wel meteen nieuwe schoenen voor je vriend of man te bestellen. Laten we het hopen: dag stinksneakers!

Desert boots
Waarschijnlijk heb je ze al een keer gespot op straat of in een tijdschrift. De desert boots zijn het helemaal dit voorjaar! Casual en comfortabel, maar toch heel stijlvol. Daarnaast zijn deze schoenen heel goed te combineren met dagelijkse kledingstukken van de man zoals een paar jeans en een witte shirt. De populairste desert boots zijn toch wel die van Clarks die verkijgbaar zijn in suede en gladleer. Voor de lente en zomer zou je voor bruintinten kunnen gaan. Alhoewel is donkerblauw ook niet slecht!

Lookbook Christoph S

Bron: Lookbook Christoph Schaller

Schoensuggesties:
clarks
http://bit.ly/1kzSzLn
http://bit.ly/1iP7mNI
http://bit.ly/1udxY2g

Brogues
De klassieke brogues doen het altijd goed! Classy en stylish tegelijkertijd! Behalve dat deze schoenen ontzettend goed staan onder een mooi pak. Brogues kun je ook heel mooi combineren met een chinobroek en een overhemd. Doe hier een mooie leren jasje of een colbertje erbij en je vriend/man ziet er weer gelikt uit!

Lookbook Adrian Cano
Bron: Lookbook Adrian Cano

Schoensuggesties:
brogues
http://bit.ly/1iP84dV
http://bit.ly/SqangQ
http://bit.ly/1pCxuTo

Slip-ons
Hier zijn ze weer: de slip-ons. We hadden het al eerder over de slip-on trend en ook nu pak ik deze trend er weer bij! Slip-ons zijn makkelijk en heel comfortabel. Verder is het natuurlijk heel mooi meegenomen dat deze schoenen de trend van deze lente en zomer is! Die stinksneakers waar wij het eerder over hadden? Probeer ze te vervangen door deze schoenen. Een kleine upgrade voor je man/vriendlief, maar een grote stap voor zijn garderobe!

Lookbook Adam Gallagher
Bron: Lookbook Adam Gallager

Schoensuggesties:
slip ons
http://bit.ly/1h3UsA5
http://bit.ly/1hvuiXC

Espadrilles
Net als de slip-ons zijn ook espadrilles heel comfortabel en perfect voor bijvoorbeeld op vakantie! Vooral omdat deze schoenen zo licht zijn kun je ze heel goed meenemen naar een warm land of voor bijvoorbeeld citytrips! Het leuke aan deze schoenen is dat ze verkrijgbaar zijn heel veel verschillende kleuren! Zo moeten jullie het beide wel eens worden over een paar espadrilles! Misschien kunnen jullie allebei wel een paar kopen? Ook voor vrouwen is dit een echte zomertrend!

Lookbook Adam Gallagher 2

Bron: Lookbook Adam Gallagher

Schoensuggesties:

espadrilles

http://bit.ly/1jOtWWi
http://bit.ly/1x0CRhh
http://bit.ly/1rHhMbF

Ik reageer

*


*

Reageer: