Ring the wedding bells!


Behalve dat het huidige seizoen ons de zonnestralen weer terugbrengt, is dit ook het seizoen van de bruiloften! Misschien heb je het wel gemerkt in je directe omgeving of erover gelezen. De lente en zomer kondigen ook de verschillende trouwerijen aan (en de komst van heel veel baby’s!). Ook bij diverse stellen of celebs luiden de klokken. Zo is onlangs Poppy Delevingne, model en natuurlijk de zus van Cara, in het huwelijksbootje gestapt met haar vriend James Cook. Daarnaast kondigde Mary-Kate Olsen haar verloving met de Fransoos Olivier Sarkozy aan en zijn Kim Kardashian en Kanye West niet zo lang geleden in Frankrijk getrouwd. Of je nu zelf in het huwelijksbootje stapt of dat er iemand in je directe omgeving gaat trouwen: schoenen spelen een belangrijke rol op dat moment! Want welke schoenen draag je nu op jouw of misschien wel de grote dag van je zus?

Bron: SOP220 Flickr

Match with the dress

Het eerste wat je kunt doen, is kijken naar de jurk die je draagt tijdens de bruiloft. Wat voor een jurk is het? Wat voor kleur heeft je jurk? Probeer vervolgens je schoenen daarmee te matchen. Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om je schoenen juist niet te matchen met de kleur van je jurk. Mocht je het aandurven dan kun je spelen met contrast. Dit kan een heel leuk effect hebben op je algehele look. Ben je de bruid in spe? Dan zou ik je dit niet per direct aanraden aangezien alle aandacht is gevestigd op je schoenen.

Queen H Lookbook

Bron: Queen H Lookbook.nu 

Locatie

Wat ook belangrijk is om rekening mee te houden is de locatie waar de trouwerij. Mocht de ceremonie in de kerk plaatsvinden dan heb je in principe veel keuze qua schoenen. Dit is een ander geval wanneer het bijvoorbeeld op het strand plaatsvindt. Dan is het niet zo handig om schoenen met een hak te dragen waar je een flinke u tegen zegt. In dat geval kun je bijvoorbeeld kiezen voor een paar mooie sandalen! Het leuke hiervan is dat je ontzettend veel keuze heb aangezien de winkels volop sandalen inslaan voor het zomerse weer. ;-) Natuurlijk heb je ook de keuze om op blote voeten over het strand te gaan, al kan dit best pijnlijk worden wanneer het zand te warm is door de zon. Vandaar dat ik je toch aanraad om voor een paar sandalen of slippers te gaan. Vergeet niet om jezelf in te smeren! Heel schaamtelijk om te verbranden tijdens een huwelijk en je wilt jezelf later niet verbrand op foto’s spotten lijkt mij…

Deze zijn perfect als je op een locatie trouwt waar de grond oneven is!

 Comfy of Classy?

Een van de grootste vragen die jezelf zult stellen: ga ik voor iets classy en glamorous of kies ik iets comfortabels? Mocht jij de bruid in spe zijn, dan raad ik je aan om te kiezen voor hetgene waar jij jezelf het best in voelt. Is het niet jouw bruiloft? Misschien is het handig om rond te vragen aan andere genodigden om inspiratie op te doen en te kijken wat voor schoenen zij zullen dragen op de trouwerij. Mijn tip: ga voor iets ertussenin. Kies niet al te hoge hakken, maar ga toch voor iets modieus! Zo is de afgelopen tijd de trend met extreem lage hakken en een puntige neus opgedoken wat heel chique kan staan. Zo’n schoen kan perfect zijn voor een bruiloft.

classycomfy

Doe waar je zin in hebt

Mijn allerlaatste en meest belangrijke tip is om iets te dragen waar jij jezelf het best in voelt. Ga je zelf trouwen? Laat je niet omverblazen door de meningen van anderen. Jij bent ten slotte de baas! Mocht het niet jouw bruiloft zijn, dan heb je ondanks de dress code nog ontzettend veel keuze. Daarnaast kun je altijd nog goedkeuring vragen aan de bruid als je heel erg twijfelt. Veel succes en geniet ervan!

Inspiratie nodig? Hierbij een kleine greep uit onze trouwcollectie!

 bruidsschoenen

Ik reageer

*


*

Reageer: