Sarenza ♥ Lowlands: een kleine (mode) survival gids


festivalgangers

Nog even en dan begint het driedaagse muziekfestijn weer: Lowlands, oh yeah! Heerlijk een lang weekend genieten van de beste muzikale acts zoals Sam Smith, Flume en Duke Dumont. Los gaan op allerlei feestjes en hopelijk ook genieten van het zomerse weer. Het mooiste is nog wel dat dit festijn plaatsvindt in ons eigen kikkerlandje! Dit vraagt natuurlijk om de nodige voorbereiding: een tent, vervoer en misschien wel een van de belangrijkste dingen: je vrienden waarmee je dit allemaal viert! Lowlands is geen festival zonder festival fashion! Ga jij voor het eerst naar Lowlands of naar een ander festival en heb je geen idee wat je moet dragen? Blijf dan vooral even doorlezen. In dit artikel geef ik je vandaag namelijk wat tips op modegebied! Welke schoenen en tassen zijn namelijk perfect voor dit festival?

Het regent…
Hoewel het hartje zomer is, moet je jezelf toch voorbereiden op het weer dat kan veranderen. Als Nederlanders onder elkaar weten we maar al te goed hoe snel het weer in Nederland verandert: het ene moment is het supermooi weer en het andere moment valt de regen met bakken uit de hemel. Om modderige voeten te voorkomen raad ik je vooral aan om een paar regenlaarzen mee te nemen. Lekker op z’n Brits (wellies)! De laarzen van Hunter zijn bijvoorbeeld erg populair en je kunt ze bij verschillende festivals spotten.

Hunter – hunter Original Tall W

Aigle – Miss Juliette A

Sneakers before stiletto’s
Drie dagen lang feest vieren betekent voor jou misschien dat je liever voor comfi schoenen gaat. Hallo sneakers! Trendy en absoluut comfortabel! Perfect voor Lowlands. Het leuke is dat sneakers in zoveel verschillende kleuren en maten bestaan, dan heb ik het nog niet eens over het aantal merken gehad. Leef je uit met kleurrijke prints of flashy kleuren. Ben jij niet zo’n waaghals? Basic All Stars sneakers van Converse zijn ook niet verkeerd (juist top). Of ga voor de Nike Roshe Runs die bijna niets wegen, perfect voor in je rugtas.

Converse – Chuck Taylor All Star Hi W

Nike – Wmns Nike Rosherun Hyp

En als het zonnetje toch schijnt!
Mochten we geluk hebben, dan is het heerlijk weer! Tover dan maar je favorieten sandalen, slippers of espadrilles tevoorschijn! Deze platte beige sandalen met gouden details van Lola Cruz zijn bijvoorbeeld een echte eye-catcher onder een paar mooie shorts. Misschien is het je opgevallen maar bohemian is een thema dat veel terugkomt in de festival fashion. Items met franjes passen hier helemaal tussen. Of je nu voor een tas gaat van bijvoorbeeld Kesslord of sandalen zoals deze van Bruno Premi.

Mohekann – Vertigo Franges

Bruno Premi – Perla

Let’s grab the backpack!
Aangezien je ook spullen mee moet nemen naar dit muziekfestijn, heb je waarschijnlijk ook een stevige tas nodig. Wij van Sarenza raden je aan om een stevige backpack/rugzak mee te nemen! Je wilt natuurlijk voorkomen dat je tas kapot gaat tijdens dit tripje. Deze rugzak van Royal Republic is niet alleen stevig genoeg voor Lowlands, maar voldoet ook aan de modetrends van nu. Zo kun je ook kiezen voor een grote backpack van Herschel met ongeveer dezelfde details. Prima voor mensen die altijd bang zijn dat ze te weinig meenemen!

Royal Republiq – Legioner Canvas backpack

Met deze tips heb ik er het volste vertrouwen in dat jij deze drie geweldige, muzikale dagen zal overleven. Mocht je meer inspiratie nodig hebben, dan kun je altijd even een blik werpen op onze Lowlands Pinterest board Om alvast in de sfeer te komen: DJ, muziek!

 

Ik reageer

*


*

Reageer: