Hoe combineer je Dr. Martens?


Wie weet heb je ze wel eens gespot: Dr. Martens. De opvallende, stoere boots met veters die je het meest in het zwart tegenkomt. Een lange tijd werden ze door bepaalde subculturen/groepen gedragen, maar tegenwoordig worden de schoenen van Dr. Martens door bijna iedereen gedragen. Of je nu jong, oud, classy of stoer bent deze stoere schoenen staan iedereen. Het is een kwestie van goed combineren! Het maakt niet uit of je voor een classy of juist een stoere look gaat, want het kan allebei. Om te laten zien dat je verschillende opties hebt met de schoenen van Dr. Martens, laat ik vandaag met behulp van verschillende looks zien hoe je Dr. Martens kan combineren! Let’s start, wohoooo!

 

Lookbook: Anoeska Proetta Brandon

Blogger Anoeske uit Ierland laat een simpel, maar classy look zien. Ze combineert haar Dr. Martens veterlaarzen met een blazer, een witte shirt en leren leggings. Haar outfit heeft een vrij rustig kleurenpallet met donkere kleuren dat goed past bij het najaar. Verder maakt Anoeska de look compleet met een zwart hoedje en wat zilveren sieraden. Deze look is vrij makkelijk te creëren en zorgt voor een nette en classy uitstraling.

 

Lookbook: Ebba Zingmark

De knappe 19-jarige Ebba uit Zweden combineert in tegenstelling tot Anoeska haar stoere boots met een meer lieve, meisjesachtige outfit. Haar paillettenrokje combineert ze met een blouse en een warme mohair trui. Om de outfit herfstproof te maken draagt ze een donkere panty en een blauwe trenchcoat, zeer girly! Mocht je geen rok hebben, dan kun je ook een jurkje dragen met een trui eroverheen.

Lookbook: Sietste L

Sietske, hmmm heb je die naam niet al een keer gehoord? Klopt! Sietske is namelijk een Nederlandse blogger. Iemand uit ons koude kikkerlandje weet vast wel hoe je Dr. Martens kunt combineren voor het Nederlandse herfstweer. Sietske draagt hier lage, witte boots van Dr. Martens. Ze houdt haar outfit lekker licht door haar witte schoenen te combineren met een beige/nude kleurige trui te combineren met een licht, mintgroene look. Met een lichte look zorg jij ervoor dat een grauwe dag een beetje zonneschijn heeft!

 

Lookbook: Violet E

Of het nog makkelijker kan? Ja natuurlijk! De stoere Violet E. combineert haar donkere, lage boots met een strakke, hoge taille skinny jean en een simpel wit t-shirt met opdruk. Leuke details zijn de opgerolde broekspijpen, haar zwarte hoedje en natuurlijk de mooie rood gestifte lippen. Zo zie je dat het ook ontzettend simpel kan! Daarnaast is de look door de hoed en haar rode lippen net iets meer classy!

Lookbook - Kristina Magdalina

 Lookbook: Kristina Magdalina

Dan hebben we ook nog de Oekraïense Kristina Magdalina die voor een vrij basic, maar goed gestijlde look gaat. Met haar zwarte hoed en okergele vest is zij helemaal herfst proof! Haar metallic Dr. Martens is de kerst op de taart.

Ook voor dit najaar heeft Dr. Martens weer mooie exemplaren voor je klaarstaan! Ben je benieuwd naar de schoenmodellen? Ik heb er een aantal voor je geselecteerd!

Dr. Martens – Sawyer

Dr. Martens – Pascal W

Dr. Martens – Easton

Dr. Martens – Leroy

 

Ik reageer

*


*

Reageer: