Back to school tiener survival gids


Ondanks dat het officieel nog zomer is, begint het weer langzaam aan kouder te worden. Voor je het weet start het nieuwe schooljaar alweer! Back to school time! Helaas staat niet iedereen te trappelen om het nieuwe schooljaar welkom te heten. Ik kan me voorstellen dat je hier niet naar uitkijkt en dat je liever nog wat langer van de zomer geniet. Helaas komt aan alle mooie dingen toch een eind. Om het nieuwe schooljaar knallend te starten kun je maar beter goed voorbereid zijn! Sarenza heeft daarom een “Back to school survival gids” voor jou opgesteld. Net zoals onze vorige survival gids voor Lowlands, zal ook deze gids genoeg tips bevatten om het nieuwe schooljaar prima te overleven. Scroll dus gauw door om de tips door te nemen.

Tassenchaos!
Een van de belangrijkste dingen die je niet kunt missen als het gaat om het nieuwe jaar is vooral een mooie en stijlvolle schooltas. Een die niet alleen praktisch en stevig genoeg is, maar ook voldoet aan de laatste modetrends! BAM! Eerste score op de eerste dag heb je al meteen binnen. Een tas die praktisch en stijlvol genoeg is, is bijvoorbeeld een rugtas van Herschel. Wellicht heb je de tassen van Herschel wel vaker gespot op straat. Herschel is helemaal hot! Een tas waar je helemaal niet de mist mee kunt gaan is een backpack van Converse. Simpel, maar toch trendy genoeg. Loop je liever rond met een modieuze tas? Geen probleem. Ik heb zelf jarenlang met een handtas rondgelopen die groot genoeg is.

Herschel – Classic

Herschel – Heritage

De kunst is om een handtas te vinden die stevig en groot genoeg is zodat je schoolboeken erin passen. Wel moet ik heel eerlijk zeggen dat rugtassen veel beter zijn voor je rug! De satchel tassen van Rebecca Minkoff of Michael Kors zijn bijvoorbeeld een goede optie. Deze tassen zijn groot en stevig genoeg voor een paar boeken. Handig voor op dagen wanneer je niet zoveel nodig hebt.

Converse – Backpack D Commuter

Michael Kors – Selma TZ Satchel

Good old sneakers
Tja en dan? De juiste schoenen natuurlijk! Je moet natuurlijk wel stevig in je schoenen staan op je allereerste dag. En om alles goed in evenwicht te houden kun je natuurlijk voor sneakers gaan! Lekker makkelijk en je kunt hiermee ook de plank niet misslaan. Converse All Stars, Nike Roshe Runs of de trend die een comeback heeft gemaakt: de Adidas Stan Smith. Oh yeah. hiermee moet het zeker wel goed komen! Misschien spot je wel iemand die toevallig dezelfde schoenen aan heeft. Leuke ijssbreker!

Fashionista’s
Voor alle modepopjes onder ons: pumps it is! Alle aandacht is op jou gericht tijdens de eerste schooldag wanneer jij komt aandraven op die splinternieuwe mooie hakken of enkellaarsjes. Mocht je op superhoge hakken willen lopen, dan zijn deze schoenen van Clarks wellicht perfect voor jou! Daarnaast is bordeaux rood een mooie kleur voor het najaar. Lekker chique en klaar om te knallen. Helaas is niet iedereen een kanjer in het lopen op hoge hakken. Geen probleem, voor deze komende herfst en winter zijn lage hakken ook supertrendy! Deze hakjes van Mellow Yellow zitten niet alleen comfortabel, maar ze zijn ook nog eens lekker shiny door de glitterhakjes. Een mooie eye catcher voor op de eerste dag. ;-) Als een echte Nederlander moet je natuurlijk wel rekening houden met het weer. Het kan natuurlijk zomaar gebeuren dat de regen met bakken uit de hemel valt op je allereerste dag. Dan kunnen enkellaarsjes (mits het niet te glad is!) een mooie optie zijn. Ook enkellaarsjes bestaan in verschillende kleuren en maten. Wanneer het regent kun je het beste voor leren enkellaarsjes gaan zoals die van Chie Mihara. Hierop zie je er alsnog classy uit en zijn je voeten beschermd tegen de regen. Ben je bang dat je uitglijdt in de regen in laarsjes met hakken? Kies dan een paar schoenen met geen, of hele kleine hakken. De Lola laarsjes van Muratti zijn dan bijvoorbeeld erg geschikt voor jou!

Clarks – Always Chic

Mellow Yellow – Orage

Chie Mihara – Patsy

Als laatste wil ik als tip meegeven, draag vooral iets waar jij je goed in voelt! Iets dat voor jou comfortabel zit en goed bij je past. Zo voel je, je zelfverzekerder op je eerste schooldag! Geniet ervan, je overleeft het wel. ;-)

Ik reageer

*


*

Reageer: