Een uur met Sarenza!


Ze heeft passie en liefde voor schoenen! Je ziet haar op elke hoek van de straat aan de voeten van vele vrouwen, ze spreekt alle talen (oke, bijna alle talen dan) en ze lanceerde zojuist haar eigen schoenenmerk… Ontmoet Sarenza, een merk voor en door vrouwen!

We ontmoeten het team van Sarenza in een Parijse café, het brein achter dit briljante schoenproject.

visuel 1

Vertel eens, wie of wat is Sarenza?
Sarenza is letterlijk een grote liefde voor schoenen. We bestaan inmiddels alweer negen jaar en leveren een assortiment met ruim 700 merken. Zie je het al voor je? Het werd dus hoog tijd om onze droom te realiseren en onze “sparkle” plus inspiratie te delen met het publiek. Sarenza is een merk voor en door echte vrouwen. Wij wilden graag een gezicht aan ons merk koppelen en dat is uiteindelijk it-girl, Alexia geworden. Een model uit Parijs met een veelzijdige en een sprankelende look. Alexia was al snel verbonden aan de Sarenza-collectie.

visuel 2

Waar is de collectie op geïnspireerd?
Parijs: voor haar allereerste collectie heeft Sarenza de stad van haar hart gekozen! Ze houdt ervan om door Buttes-Chaumont rond te dwalen, lekker op de stoep hameren van Rue du Cherche-Midi, lekker dapper op stiletto’s lopen in Parc Monceau en ten slotte een kopje koffie op het terras bij Rue des Dames waar de stoere Bataclan laarzen goed bij passen!

Beschrijf de allereerste collectie in een notendop
Leer, rijlaarzen, riemen, schoenen, derby’s om lekker preppy boyish te spelen en elegant!

visuel 3

 

visuel 4

 

visuel 5

Wat houdt je nu nog tegen?
Helemaal niets!

Wat pept je helemaal op?
Dat meisjes en vrouwen zich mooi en comfortabel voelen in hun schoenen.

Hoe ziet een echte Sarenza vrouw eruit?
Een respectvolle vrouw met liefde voor schoenen!

visuel 6

Ik reageer

*


*

Reageer: