Welke schoenen draag ik op mijn eerste dag?


schoenenkeuze

Dit is het, je hebt je droombaan gevonden, je bent super blij maar holy mother of god, nu volgt de onvermijdelijke vraag “wat doe ik aan?”. Daarna komt de tweede essentiële vraag: ” Wat kan ik eigenlijk het beste aantrekken om een goede eerste indruk te maken?“.

Als klein meisje op je eerste schooldag, ben je vol van twijfel over welke “schooltas” en “bijpassende schoenen” je gaat aantrekken om goed voor de dag te komen. Hak of geen hak, platte of hoge schoenen, verfijnde stijl, puntschoenen, cool of chique… meisjes relax! De truc is om binnen de lijnen te blijven door je outfit aan te passen aan de omgeving waarin je werkt!

Natuurlijk is het altijd makkelijker om te weten wat je het beste aan kunt trekken als je werkt bij bijvoorbeeld een advocaten- of makelaarskantoor, dan wanneer het gaat om een beginnend bedrijfje waar wordt gewerkt in een open ruimte, een uitgeverij of een concept store.

Hier is een kleine topselectie schoenen waarmee je zeker in de roos schiet en die van je eerste werkdag geen flop, maar een succes maken!

Ik reageer

*


*

Reageer: