Over the moon: 5 redenen waarom Moon Boots geweldig zijn


moonboots4

MOON BOOT Nylon Bron: L’officiel

Geef toe, de winter is nog in volle gang, en hoe graag je ook die cute loafers of je nieuwe sneakers aan wil trekken, je hebt koude voeten. Goed nieuws voor jou: Moon Boots zijn terug van weggeweest. Mocht je nog niet overtuigd zijn, wij geven je 5 redenen om Moon Boots NU in je winkelmandje te gooien.

1. Het wintersport seizoen is nog geopend

En, common knowledge, op wintersport zijn Moon Boots onmisbaar. Logisch, want in meters hoge sneeuw overleven je voeten het niet zonder.  Leuke bijkomstigheid: Moon Boots zijn er in alle kleuren van de regenboog (en, ja echt, ook in de kleuren van de regenboog), dus geen zorgen over een eventuele mismatch met de rest van je apres-ski outfit.

moonboots5

MOON BOOT Vinil

2. Je kan er niet mee uitglijden

Want ja, ook in ons kikkerlandje wil het nog wel eens vriezen. En op de dagen dat iedereen struikelend de straat op glibbert zijn Moon Boots je beste vriend. Wees voorbereid op jaloerse blikken.

moonboot2

MOON BOOT Lem

3. Lang leve de nostalgie!

Want zeg nou zelf, één blik op je nieuwe Moon Boots en je zit gelijk in de videoclip van Last Christmas. Moon Boots werden voor het eerst populair in de jaren ’70 en ’80 en hoewel ze een update hebben gekregen (en daarmee weer helemaal van nu zijn) blijft het vintage wintersport gevoel hangen. Geen wonder dus, dat je je met Moon Boots aan je voeten gelijk voor een knisperend haardvuur in een zwitsere chalet waant…

moonboot3

MOON BOOT Pod Jr Multicolor

4. Matchen was nog nooit zo makkelijk

Moon Boots zijn er voor iedereen, in alle soorten en maten. Dus of je nu op stap gaat met je vriend, je vriendinnen, of je mini-me (ja, Moon Boots voor kinderen bestaan ook en ze zijn te cute), matchen in Moon Boots is mogelijk en levert bovendien fantastiche Instagram momenten op.

moonboot1

MOON BOOT Nylon E

5. Warme voeten zijn blije voeten

Het allerbelangrijkst: warme voeten liggen aan de basis van je welbehagen. Duh, niemand wil koude voeten, maar met dalende temperaturen hebben je voeten het soms moeilijk. Gelukkig zijn Moon Boots zo gemaakt dat koude voeten hebben nagenoeg onmogelijk wordt. Kortom, warme voeten zijn blije voeten, en blije voeten maken blije mensen. En oja, moeten we nog uitleggen dat ze super comfortabel zijn?

Check hier onze volledige collectie Moon Boots en stel je voeten gerust. Sarenza heeft gratis bezorging binnen 24 uur, dus hulp is onderweg!

Zij hebben gereageerd

  1. #1 madelon:

    Leuk met die hoge sokken er net bovenuit!

Ik reageer

*


*

Reageer: