6x valentijnsdag looks om verliefd op te worden


valentinesday

Valentijnsdag is just around the corner, en of je nu een hekel hebt aan al dat zoetsappige gedoe of juist niet kunt wachten op de rode rozen en dozen bonbons, 14 februari is altijd een goede reden voor nieuwe schoenen.

Inspiratie nodig? Wat er ook op de planning staat, wij hebben 6 looks voor je geselecteerd waarmee je je valentijn hoe dan ook van zijn sokken af blaast…

1. Naar de bioscoop

BRONX Kilma

+

ESPRIT Ines shopper

Ahhh het witte doek. De perfecte plek voor een date. Je hoeft je niet op te tutten, maar er leuk uitzien is natuurlijk wel een must. Enkellaarsjes zijn je beste vriend en een grote zwarte shopper dient als opberging voor de zakken M&M’s en flesjes cola. Combineer met je favoriete jeans en je meest fashionable trui.

2. Uit eten in een fancy restaurant

GUESS Adalie

+

L.K. BENNETT Flo

Yes, hij neemt je mee uit eten naar een chique restaurant. Time to dress up dus, en aangezien blauw het nieuwe zwart is: ga voor een blauwe clutch en blauwe peep-toe pumps. Combineer met je beste LBD en een rode lippenstift en hij zal je niet kunnen weerstaan.

3. Bankhangen

UGG AUSTRALIA Classic short cow hair snake 

+

COVERLAB I-pad case

Hey, wij begrijpen het wel, uiteindelijk is Valentijnsdag ook maar een dag. Met een dagje op de bank met je favoriete serie is helemaal niks mis. UGGs zorgen natuurlijk voor lekkere warme voeten en je social media checken op je iPad doe je in stijl met een leren iPad case. Combineer met een comfortabele legging en die trui die eigenlijk 4 maten te groot is.

4. De hele nacht dansen

SWEAR Roisin

+

GREAT BY SANDIE Adriana BB

Voor de club queens onder ons: niets beter dan samen de hele nacht dansen. Metallic zilveren enkellaarsjes en een bijpassende schoudertas zijn je eyecatchers. Combineer met een jumpsuit en smokey eyes.

5. Naar het theater

SARENZA Monceau #18

+

REBECCA MINKOFF Love clutch

Ojee, je moet op chique. Niet gevreesd, een paar rode pumps en een klassiek quilted tasje werken al-tijd. Trek je zwarte peplum top en een nette pantalon aan en je bent ready to go.

6. Een romantische boswandeling

NIKE Wmns Roshe Run

+

HERSCHEL Classic

Voor de nature lovers. Zet je beste beentje voor in comfortabele nikes, en een rugzak is wel zo handig. Combineer met klassieke jeans en een warme parka.

Check ook onze speciale Valentijnsdag wishlist voor schoenen en tassen. En schroom niet om te delen met de mensen waarvan je wellicht een Valentijns-cadeautje mag verwachten… wij zullen het niet doorvertellen.

Wat aan de late kant? Geen zorgen, Sarenza bezorgt binnen 24 uur

 

Ik reageer

*


*

Reageer: