Trend: Slip ons are here to stay!


camilleovertherainbow.com

Trends komen en gaan, maar de slip on trend zet zich onvermoeibaar voort. Deze sneakers mag je voorlopig dus in je schoenenkast houden. Gelukkig, want er zijn gewoon bepaalde items waar je aan gehecht raakt. Bovendien, er zijn maar weinig schoenen die je outfit meteen een casual cool feel geven, waar je zo eindeloos mee kan varieren en die bovendien super lekker zitten. Kortom, fashionable EN comfortabel. We like!

We snappen dat het huidige slip on aanbod nogal overweldigend kan zijn. Daarom hebben wij voor jou per trend de pareltjes er tussenuit gepikt.

#1 Animal Kingdom 

fashionlandscape.blogandthecity.net

slip-ons-animalier

1. ASH Joke

2. NO NAME Arcade Slip On

3. BRONX Tony/nappa

Rawr.. Dierenprints zijn een andere grote trend voor het komende seizoen, en de slip-on is de perfecte manier om deze trend in je garderobe te integreren (want: de perfecte mix van chique en cool). Waar voorheen de focus op luipaard print lag, worden er nu ook andere dieren uitgenodigd voor het slip on feestje. Wie het eeuwige luipaard printje dus even zat is, kan onder andere kiezen tussen slangen, zebra’s en krokodillen.

#2 Spice up your life!

fashionlandscape.blogandthecity.net

slip-ons-platform4. ASH Joke

5. VAGABOND KEIRA 3944-380

Flatforms zijn terug! Voor wie nog niet volledig klaar is voor de terugkeer van Spice Girls schoenen (je weet wel, die met een enorm plateau), de zool van de meeste flatform slip-ons is gelukkig een stuk minder dik. Kortom, geen gevaar om je enkels te breken, maar wel net dat beetje extra hoogte en des te meer stijl.

#3 Leather look 

Lookastic.com

slip-ons-leatherlook

6. BRONX Snake/Leather

7. BRONX Kyte

Eigenlijk niet echt een sneaker-meisje? De (nep)leren slip on is aankomend seizoen jouw nieuwe vriend. Om je outfit net wat chicer te maken, of om wat je-ne-sais-quoi toe te voegen aan een classy, all-black outfit.

#4 Keeping it classy

bertabernad.com

slip-ons-classic

 8. VANS Classic Slip-On W

9. VANS Classic Slip-On W

10. VANS Classic Slip-On W

De slip-on zoals hij ooit bedoeld was en zoals we hem allemaal kennen. Simpel, canvas en in een kleur, het liefst van VANS. Altijd goed onder je favoriete jeans, maar draag onder een jurkje of rokje voor die hippe boyish but girly look.

 #5 Showstoppers

vogue.es

slip-ons-special11. BRONX Del

12. GEORGIA ROSE Parju

13. VANS Classic Slip-On W

Voor de durf-allen. Voor de slip-on van dit seizoen is geen enkele print te gek. We mogen ons dus lekker uitleven. Denk roze luipaard print, mesh en gevlochten materiaal, maar vooral de holografische print is een echte showstopper. Houd de rest van je outfit simpel, zodat alle aandacht naar je schoenen gaat, en je bent klaar om het seizoen in stijl te beginnen, met een feestje aan je voeten.

 De smaak te pakken gekregen? Ons aanbod aan slip-ons shop je hier.

Meer outfit inspiratie nodig? Volg ons op pinterest!

 

Ik reageer

*


*

Reageer: