Trend: Animal Kingdom


myfavoritecolourisshiny.tumblr.com

Good news everyone! Naar Artis om exotische dieren te zien hoeft niet meer; de modewereld heeft het dierenrijk 100% omarmd. Inderdaad, de good old luipaardprint kunnen we inmiddels allang niet meer negeren. Misschien was je de luipaard printjes van afgelopen seizoenen zelfs al een beetje zat. In dat geval hebben wij nog meer goed nieuws voor jou want de animal print heeft een upgrade gekregen. Zo zien we de luipaardprint niet alleen meer in de klassieke luipaard kleuren, maar ook in grijstinten, neonkleuren en, voor de liefhebber, roze (want!). Kan je geen luipaard meer zien? In dat geval kan je je lol op doen met de, ook zeer populaire, andere dierenprint varianten. Denk slangen, giraffen, krokodillen, dalmatiers, etc. etc. Al met al, de mogelijkheden zijn eindeloos en anything goes, dus kies je favoriete dier!

Waar het dragen van een dierenprint jas, jeans of jurkje misschien wat meer lef vergt, dierenprint integreren in je garderobe (zonder op Nel Veerkamp te lijken) is minder moeilijk dan het lijkt. Een clutch met slangenprint of een cross-body tas met zebraprint zorgt direct voor een upgrade van een basic look, en geeft wat extra oomph aan een little black dress. Denk ook aan een paar luipaard print pumps bij een all black outfit, of sandalen, brogues, sneakers of slip ons met dierenprint om je casual, everyday look helemaal on-trend te maken.

Ten slotte, to step up your animal game, probeer eens verschillende (dieren)prints met elkaar te mixen. Onderstaande fashionista’s laten je alvast zien hoe het moet, en wij hebben alvast onze favoriete dierenprint schoenen en tassen voor je bij elkaar gezocht. Enjoy!

L.K. BENNETT Lailah 

L.K. BENNETT HAWII

monicarose.com

MÉLINÉ Mirwais 

MÉLINÉ Ajdher 

chapterfriday.com

GEORGIA ROSE Ciria 

SHELLYS LONDON BOLDUC 

lacooletchic.tumblr.com

IPPON VINTAGE Andy Leopard 

MYSUELLY Serge 

Zimbio.com

LUCIANO BARACHINI Houpa 

DR. MARTENS 101 W

comeovertothedarksidewehavecandy.com

GEORGIA ROSE Luna Cuir 

Check onze selectie tassen met dierenprint hier, en vergeet vooral niet een kijkje te nemen op ons pinterest bord voor meer inspiratie.

Kan je niet wachten om dat nieuwe dierenprint item in je garderobe te verwelkomen, 24 uur is all it takes als je voor 14:00 besteld op Sarenza.nl.

Wist je trouwens dat Sarenza.nl nu een Trusted Shops certificaat heeft? Dat betekent dat iedereen nu met een gerust hart, 100% veilig bij ons kan shoppen!

Ik reageer

*


*

Reageer: