6 ways to wear: Mannenschoenen


harpersbazaar.com

Of hij er nu blij mee is of niet, lenen uit de kast van je vriend was nog nooit zo populair. De masculine trend lijkt na meerdere seizoenen nu echt naar een hoogtepunt te klimmen en we love it. Begrijp ons niet verkeerd, pumps, rokjes en sexy jurkjes zijn natuurlijk fantastisch, maar zodra een trend opduikt die plezierig voor het oog EN comfortabel is staan wij vooraan in de rij. Bovendien, een borrowed-from-the-boys look hoeft niet te betekenen dat je er niet vrouwelijk of zelfs sexy uit kan zien. In tegendeel,  boyish is the new girly! Denk boyfriend jeans, grote mannenjassen, de smoking en oversized overhemden en t-shirts, maar ook platte veterschoenen, brogues, moccasins en loafers om je boyish look compleet te maken.

Mannenkleren dragen en er toch vrouwelijk uitzien dus. Inderdaad, het vergt wel wat zelfstudie. Daarom zijn wij hier om je te helpen de boyish look onder de knie te krijgen. Lees snel verder voor onze 6 favoriete manieren om mannenschoenen te combineren!

1. All Black Everything

carolinesmode.com/stockholmstreetstyle

Cliché maar waar. Als je het niet zeker weet; draag zwart! Lakleren loafers, een zwarte skinny, een oversized t-shirt en een rock & roll blazer werken AL-TIJD.

SARENZA Rue du Cherche Midi #3

2. Boho-chic

vanessajackman.blogspot.fr

Bang dat het te tuttig wordt? Ga voor een boho-look met tapered jeans, een grote trui en een hoed. Lakloafers zorgen op deze manier voor een speels contrast, voor net dat beetje extra je-ne-sais-quoi.

GEORGIA ROSE Flimiz 

3. On-trend

Voor de echte fashionistas. Combineer platte veterschoenen in aparte kleuren of prints met andere trend items. Zoals een blauwe trui (DE trendkleur van dit seizoen) of een zonnebril met spiegelglazen.

SWEAR Louise 1 

4. Preppy

http://desorbitee.tumblr.com

Simpele shiny veterschoenen zijn het basis ingrediënt voor een preppy outfit. Combineer met een chino en een oversized, tot bovenaan dichtgeknoopt, overhemd en je bent klaar.

GEORGIA ROSE Parjoo

5. City chic

pariscoming.com

De meest sexy manier om mannenschoenen te dragen is met blote benen. Toevallig, want mannenschoenen bij een jurkje of rokje is de perfecte mix van masculine en feminine. Gedetailleerde, stadse veterschoenen bij een chic jurkje of rokje zorgen voor een polished look. Zonder zere voeten aan het einde van de dag. Win-win!

SARENZA Rue du Cherche Midi #10 

6. Parisian Cool

Brogues en een lange oversized jas zijn het perfecte huwelijk en geven iedere outfit gelijk een vleugje parisian cool. Deze goude combinatie kan je dragen met alles wat je maar wil (het effect blijft hetzelfde), maar een overhemd, een nette broek, een chain bag en als klap op de vuurpijl je mooiste paar sokken maken het helemaal af.

ROCKPORT Alanda Brogue Derby 

Onze volledige selectie boyish schoenen vind je hier.

Meer inspiratie nodig? Check ons Pinterest bord.

Wat is jouw favoriete manier om mannenkleding te dragen? Laat het ons weten in de comments!

Ik reageer

*


*

Reageer: