Blogger interview: Teske de Schepper van Teskuh.nl


Meet Teske. Een van onze favoriete blogsters van dit moment. Ze is op haar 13e begonnen met het bijhouden van een persoonlijke blog, Teskuh.nl, die inmiddels is uitgegroeid tot een imperium, met ruim 18.000 bezoekers per dag. Wij hebben haar geïnterviewd over ons favoriete onderwerp: schoenen.

Lees snel verder!


Sarenza: Kun je jezelf voorstellen?

Teske: Ik ben Teske de Schepper, 19 jaar. Ik ben fulltime blogger en ook zeer actief op Youtube. Wellicht ken je mij sinds kort ook als zangeres. Ik maak zelf muziek en heb eind vorig jaar een eigen nummer uitgebracht. Op mijn blog Teskuh.nl schrijf ik over de onderwerpen die een jongvolwassen vrouw in haar leven tegenkomt vanuit mijn eigen ervaring. Naast bloggen houd ik ook van shoppen, koffie drinken en… puppy’s!

 Sarenza: Wat is het eerste paar schoenen waar je ooit verliefd op bent geworden?

Teske: Mijn liefde op het eerste gezicht was de hoge, zwarte Converse sneaker, Chuck Taylor’s. Een echte classic, die ook nog eens heel comfortabel zit! Ik zat toentertijd in de fase waarin ik (en mijn vrienden) met watervaste stift op mijn schoenen schreef en tekende. Ik leefde in die schoenen!

Sarenza: Wanneer is jouw schoenverslaving begonnen?

Teske: Mijn schoenverslaving startte pas een jaar geleden toen ik begon te experimenteren met kleding. Ik kwam erachter dat een outfit niet compleet is als je niet de juiste schoenen erbij kiest. Vanaf dat moment wilde ik eigenlijk alleen maar meer en méér schoenen. Sinds een half jaar werk ik met veel plezier samen met Sarenza. Dat heeft er uiteraard ook voor gezorgd dat mijn liefde voor schoenen alleen nog meer verder is gegroeid!

Sarenza: Hoeveel paar schoenen heb je in je kast?

Teske: Poeh, dat is een lastige vraag. Ik denk tussen de 20-25 paar schoenen. Is dat veel? ;-)

Sarenza: Als je moest kiezen, platte schoenen of hakken?

Teske: Nog zo’n lastige vraag. Hakken vind ik echt prachtig, heel vrouwelijk. Maar, aangezien ik lastige voeten heb, kies ik vrijwel altijd voor platte schoenen. Maar met de grote keuze aan plateauzolen, kies ik hier steeds vaker voor. Zo ga ik toch een beetje de hoogte in!

Sarenza: Wat zijn jouw favoriete schoenenmerken?

Teske: Het lijstje met favoriete merken is de afgelopen tijd alsmaar gegroeid. Merken als No Box, No Name, Dr. Martens, Ippon Vintage en Eleven Paris staan wel hoog op mijn lijst. Deze schoenen hebben allemaal net iets anders dan de andere merken. Ze sluiten goed aan op mijn smaak: (vaak) platte schoenen, plateaus, dierenprintjes, andere toffe prints en niet de standaard ‘girly’ schoenen.

Sarenza: Wat worden volgens jou dé schoenen van deze zomer?

Teske: Dé schoenen voor deze zomer: espadrilles en sandalen met plateauzolen. Ik ben heel blij met deze zomerse trend en draag ze met veel plezier!

Ik reageer

*


*

Reageer: