Momenteel

visual5-modifie

Je hebt hem vast al voorbij zien komen. Zo tussen je favoriete programma’s in. Een nieuwe collectie waarvan je bijna naast je schoenen gaat lopen, sandalen die je voeten in het zonnetje zetten, en sneakers waar we er nooit genoeg van hebben.

We hebben het natuurlijk over onze nieuwe TV reclame. Heb je hem nog niet gezien? Zorg dan dat je hem snel te zien krijgt, want hij zit vol met prachtige schoenen. En, nu komt het, je maakt nu kans om een paar van die schoenen te winnen!

Hoe doe je mee?

Simpel.

1. Surf snel naar onze Facebook pagina, like onze pagina en like de post waarin de wedstrijd vermeld staat
2. Ga naar http://www.sarenza.nl en zoek een van de schoenen die je in de tv-reclame voorbij hebt zien komen, die je graag zou willen winnen. Het maakt niet uit welke schoenen dit zijn, als ze maar afkomstig zijn uit de TV reclame. Lastig? Houd onze Facebook en Twitter in de gaten, we zullen de komende dagen wat hints weggeven.
3. Post de link naar de schoen in een comment op deze post samen met je schoenmaat.

Meedoen kan tot en met maandag 14 april 11:00. Kijk voor de spelvoorwaarden op: http://bit.ly/1ECpFjx

Veel succes!

Ik reageer

*


*

Reageer: