10 goede redenen om Nike Air Max Thea te dragen


Omdat ze sinds enkele weken in onze schoenenkast huist, omdat we het niet kunnen weerstaan om onze liefde voor deze schoenen van de daken te schreeuwen, en omdat er meerdere fantastische modellen verkrijgbaar zijn bij Sarenza… Ontdek snel onze 10 beste redenenen om ♥ Nike Air Max Thea ♥ te dragen!

♥ Voor de bubble zool. Dit is waar kunst en mode elkaar ontmoeten… Het verhaal gaat dat Tinker Hatfield (designer bij Nike) zich heeft laten inspireren op de architectuur van van het Centre Pompidou in Parijs voor het ontwerpen van de Air Max. De roltrappen van het gebouw lopen door glazen buizen, wat hem het idee gaf luchtkussentjes in de zool van de inmiddels beroemde sneakers te plaatsen. De ‘Air’ in Air Max slaat dus eigenlijk terug op de luchtbel in de zool. Geniaal, toch?

♥ Want ze hebben een vleugje jeugdsentiment.  Het moet gezegd worden, Air Max hadden voor het eerst succes bij het grote publiek eind jaren 80. Toentertijd hebben we ze met liefde bekeken, gedragen en van ze gehouden… Ze waren de belichaming van urban. Vandaag de dag dragen we Nike Air Max Thea dus ook om de sneaker uit onze jeugd weer nieuw leven in te roepen, maar deze keer wel de versie anno 2015.

♥ Omdat ze de overhand nemen in alle tijdschriften. Ze liggen in stapels op onze nachtkastjes. We bladeren er doorheen, leggen ze weer weg, en bladeren er voor de twintigste keer doorheen en laten ze in ons huis liggen alsof het kunstwerken zijn. Ze heten ELLE, Vogue of Grazia, de heilige boeken voor Fashionista’s. Logisch dat wanneer de Air Max Thea de bladzijden van onze dierbare tijdschriften siert we het over een it-sneaker hebben. Yep, niets minder dan dat.

♥ Omdat ze stijl heeftCasual maar vrouwelijk, een verfijnd en strak design, de Nike Air Max Thea scoort hoog op allure. Last but not least: de huidige comeback van de jaren 90 en het feit dat sneakers tegenwoordig erg gewild zijn onder de fashionista’s, maken dit model een veilige keuze voor onze schoenencollectie dit seizoen. Kortom, met Air Max Thea zit je altijd goed. What else?

♥ Omdat je ze overal mee kan combinerenHou je van basic? Draag ze met een goed zittende skinny jeans, een cashmieren trui of een leren short. Te saai voor je? Combineer ze met een denim tuinbroek en een oversized overhemd. Een ding blijft echter altijd hetzelfde: De Nike Air Max Thea draag je met liefde.

♥ Omdat ze er ook in het wit zijn. En er is dit seizoen geen trend die groter en moeilijker te ontwijken is dan witte sneakers. De witte Air Max Thea is monochroom en witter dan wit en mixt perfect met de sportswear geinspireerde kleding trend van dit seizoen.

 

♥ Omdat ze er ook zijn in opvallende kleuren en trendy printsDe Air Max Thea is multi-inzetbaar en past zich aan iedereen aan. Print of roze, er is voor elk wat wils en ze zijn allemaal mega hip!

♥ Omdat alle modemeisjes ze al hebbenDe fashioniasta’s hebben unaniem besloten. Van het meisje dat eerst alleen maar Chuch Taylor droeg en trouw is aan haar Levi’s boyfriend jeans tot het meisje dat er altijd sharp uit ziet, designerkleding spaart en altijd up to date is van de laatste trends, ze zijn allemaal onder de invloed van de Air Max Thea.

 

♥ Ze zijn super comfortabel. Ze zitten als pantoffeltjes, we zweren het! Zelf uitproberen om het te ervaren!

10 ♥ Het zijn al bestsellers van Nike. En alleen al daarom kunnen we de verleiding niet weerstaan, ze zijn classy, charmant en cool… kortom, De Nike Air Max Thea is perfect. That’ll be all. 

 

 

Ik reageer

*


*

Reageer: