Hoe combineer je… Pink blush


Geef toe, dit is de kleur waar we iedere keer weer zin in krijgen wanneer de lente begint, ook al is het er misschien een waarvan we vaak niet weten hoe we hem precies moeten dragen… Het nude van 2015, pink blush, een roze-beige met poeder aspecten, is zonder meer DE modetrend van dit moment!

Omdat onze teint na het uitzitten van de winter verre van de perfecte nude kleur is (en eerder 50 shades of grey lijkt) is het zaak om wat pink blush aan je outfit toe te voegen!

Om je te helpen hebben wij alvast het beste van de nude trend bij Sarenza bij elkaar geraapt, en deze selectie kan je hier vinden!

Om je nog een handje te helpen (zo zijn wij), bij deze onze favoriete pink blush looks en (street)style lessen, door 8 dames die de nude attitude helemaal begrepen hebben!

 

Pluizige trui en een knuffelige clutch om je warm te maken voor rozige tinten…

 

Parelgrijs, poederig beige en een gebruinde huid: the best of both worlds. En een groot applaus voor de suede knie hoge laarzen!

 

Casual chic heeft zijn nieuwe muse gevonden: een fijne herziening van de white shirt-bleu jeans combo, versie blush!


Attentie, attentie, marshmellow gespot! De totale pink blush look, die makkelijk een beetje te ‘barbie’ zou kunnen worden, maar dan gemoderniseerd met een camelkleurige jas. Altijd goed.

 

10 van de 10 punten voor deze city look. Sneakers in pink blush, we hadden er nog niet aan gedacht, maar het werkt fantastisch!

 

Comfy trui + coole pumps = super stijlvol!

 

Deze fashionista loopt op de zaken vooruit door nu al de knuffelbare fuzzy trend van aankomende winter te omarmen. Het beste van deze outfit? De combinatie mini rok, mooie benen en roze timberlands!

 

En met een veilige gespeelde all black everything look? Werkt pink blush dan ook? Jazeker!

 

En dan nu de praktische zaken: we geven je 10 minuten om verliefd te worden op je favoriete paar en de nude attitude die bij jou past te vinden. Ready? Steady? Shop!

 

1♥ NO NAME Plato sneaker
2♥ INTENTIONALLY BLANK Pill
3♥ MAURICE MANUFACTURE Basso
4♥ GEORGIA ROSE Losuf
5♥ BRONX Slip on
6♥ ROBERT CLERGERIE Frazzia
7♥  SARENZA Roudoudou#1
8♥ VAGABOND Kasai
9♥ TIMBERLAND

 

Ik reageer

*


*

Reageer: