WANTED: Social Media & webmarketing stagiaire bij Sarenza in hartje Parijs!


Attentie, attentie, droomstage in de aanbieding!

Sarenza is op zoek naar een Social Media & webmarketing stagiair(e) om vanaf augustus het Nederlandse marketing team in Parijs te komen versterken. Studeer je in de richting van communicatie, marketing of journalistiek? Spreek je een aardig woordje Frans? Is creativiteit iets waar jij geen moeite voor hoeft te doen?  En is mode jouw grootste liefde? Dan is dit DE stage voor jou!

Je zal je onder andere bezig houden met het animeren van de website, het creëren van visuals, het selecteren van artikelen en het (van Frans naar Nederlands) vertalen van promotiemateriaal. Daarnaast krijg je verantwoordelijkheid over Sarenza blog en alle andere Social Media kanalen die Sarenza beheert (Facebook, Twitter, Pinterest, Fashiolista, …). Ook zal je ondersteunen in de ontwikkeling, reporting en analyse van marketingacties, en op basis hiervan aanbevelingen doen.

Ok, dat klinkt allemaal wel leuk en aardig, maar wat maakt deze stage nou ECHT een droomstage? Wij geven je 4 goede redenen (alsof je ze nodig hebt…)

 

eiffeltoren

 

1. BONJOUR, PARIS!

Eindelijk een legitieme reden om naar Parijs te verhuizen. Het Sarenza hoofdkantoor bevind zich in hartje Parijs, dus je zal iedere dag kunnen genieten van de mooiste, romantische en meest fashionable stad van de wereld. Croissants, Franse kaas, kunst, cultuur, mode en lot’s of je-ne-sais-quoi. Need we say more?

 

2. SCHOENEN!

Voor als je dit nog niet wist (shame on you), Sarenza is DE Franse nummer 1 op op het gebied van online schoenen verkoop. Of je nu een sneakermeisje bent, een kast hebt die uitpuilt van de designerpumps of 40 paar dezelfde zwarte bikerlaarsjes hebt, we weten heus wel dat je een schoenentik hebt en we weten heus wel dat je van online shoppen houdt. Dit is de kans om iedere dag met je twee favoriete dingen bezig te zijn. Win-win dus.

 

sarenzawalktheline

3. WELKOM BIJ DE SARENZA FAMILIE

Sarenza is niet voor niks genomineerd door ‘Great place to work’. Je komt terecht in een team van gemotiveerde, inspirerende, getalenteerde werknemers. Hoe ziet dat er ongeveer uit? We verwijzen je naar de hashtag #sarenzainside op Instagram

 

yourcareer

4. YOUR CAREER STARTS HERE

We hoeven je natuurlijk niet meer uit te leggen hoe een stage je op weg helpt om je droomcarrière in de modewereld na te jagen, maar we doen het bij deze toch even. Je zal ontzettend veel leren, je zal ervaring op doen op verschillende terreinen, je zal jezelf zien groeien op professioneel vlak en je cv zal je dankbaar zijn.

 

Enthousiast geworden? (bien sûr!)

♥ We zoeken iemand die het eens is met de bovenstaande 4 redenen,

♥ iemand die Nederlands als moedertaal heeft en dus de Nederlandse taal feilloos beheert, zowel gesproken als geschreven, en daarnaast een goede kennis heeft van het Frans (vloeiend zijn is niet nodig, maar je moet wel goed kunnen communiceren).

♥ Iemand die nauwkeurig, creatief, analytisch, praktisch en leergierig is en bovendien perfecte communicatie skills heeft.

♥ Bij voorkeur: een studie in Business/ Marketing/ Communicatie /Journalistiek. Minimaal niveau: HBO

♥ Fashion is je eerste levensbehoefte

♥ Ervaring met Social Media

 

Waar wacht je nog op?

Stuur je CV + motivatiebrief (Franse of Engelse versie) naar Laetitia Bosma lbosma@sarenza.com en wie weet zien we je over een paar maanden in Parijs!

 

Ik reageer

*


*

Reageer: