How to: shoppen in de SALE


Het is zover. We hebben er allemaal maanden op gewacht. We hebben ons er van weerhouden bepaalde items te kopen ondanks dat we ze NU moesten hebben. We hebben in afwachting iedere dag 3 keer gekeken of hij al was begonnen, en nu is ie er dan eindelijk. De SALE is begonnen en how we love it.

 

lookbook1

Bij Sarenza vind je vanaf nu meer dan 33000 modellen met afprijzingen tot -60%. Er zijn sneakers, er zijn pumps, er zijn sandalen, er zijn tassen. You name it, we’ve got it. EN voor een zeer zacht prijsje.

Maar! Hoe groot de neiging ook is om die creditcard te trekken en helemaal los te gaan op alle sale schoenen, lees dit eerst. We hebben namelijk wat tips om met jullie te delen, om de sale vlekkeloos door te komen.

 

 

gif 1

 

 

 

Tip 1). Weet wat je wil

We kennen het allemaal. Je klikt op de sale knop, het wordt zwart voor je ogen, en voor je het weet zit je met veel te veel schoenen op je deurmat en een huilende portemonnee. Hoe dit te voorkomen? Maak een plan, stel voor jezelf een lijst samen met items die je eigenlijk voor de sale al wilde hebben. Dat ene paar Nikes dat je eigenlijk niet kon betalen bijvoorbeeld, maar nu in Nike sale ineens wel heel interessant is geworden.

Kortom, bedenk van te voren wat je wil hebben en ga daar naar op zoek.

 

Tip 2). Gebruik een matenfilter

Niets erger dan het paar van je dromen vinden, er op klikken, he-le-maal verliefd worden, en er dan achter komen dat je maat is uitverkocht. Bij Sarenza kan je aan de linkerkant van de pagina je maat selecteren, waardoor je alleen de schoenen te zien krijgt die in jouw maat beschikbaar zijn. Scheelt je weer wat tijd. En voorkomt de nodige teleurstelling.

 

 

 

gif3

 

 

 

Tip 3). Timing, timing, timing

Wil je echt de beste schoenen in de sale scoren, wees er dan op tijd bij! Hoe? Door precies te weten wanneer de speciale aanbiedingen beginnen. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en volg Sarenza op Social Media. Dan ben je direct op de hoogte van extra afprijzingen en grijp je dat geweldige paar sale sandalen voordat iemand anders de kans krijgt!

 

 

gif 2

 

 

 

 

Tip 4). Check je favoriete merken

Want wij hebben ze! Denk aan heerlijke kortingen op een nieuw paar sneakers van adidas Originals, New Balance of Nike. Een vers paar Converse in de aanbieding. Die amazing Michael Michael Kors tas, maar dan voor minder,  en die Steve Madden pumps die je altijd al wilde en nu OOK nog eens kan betalen.

 

Gelezen? Mooi, dan ben je er klaar voor. Helmen op, vingers aan de muis, portemonnee klaar… ready, steady… SHOP!

Ik reageer

*


*

Reageer: