De 5 musthave sandalen om NU te shoppen


Eindelijk, DE ZOMER IS BEGONNEN, en wij voelen dat het er een wordt vol met terrasjes, vaartochtjes, barbecues, festivals en vooral de meest stijlvolle zomerse outfits. Heb je je geprinte jumpsuit, denim tuinbroek en off-shoulder zomerjurkje al klaar liggen? Mooi, dan heb je alleen nog een mooi paar sandalen nodig. Want zeg nou zelf, niets maakt een outfit zo heerlijk zomers als sandalen.

barefootblonde.com

Ben je nog op zoek naar je perfecte paar? Bij Sarenza vind je zo’n 3500 modellen in de sandalen sale. Ja we weten dat het overweldigend is, daarom hebben we speciaal voor jou onze 5 favoriete sandalentrends verzameld. Zodat jij straks tip top afgestijld al je zomerse avonturen kan beleven.

1. De Romeinse sandaal

pinkpeonies.com

Geen sandaal zo universeel als de goede oude Romein. Deze jongens komen zomer na zomer tevoorschijn (tijdloos heet dat, geloven we), en passen bij letterlijk ALLES. Zwierderig zomerjurkje, check. Geripte jeans en een casual t-shirt, check, jumpsuit, check. Eigenlijk is een goed paar Romeinse sandalen alles wat je nodig hebt om de zomer door te komen. Ga voor een klassiek model, iets met metallic details of voor wie durft, het 0-zo-hippe gladiator model tot net onder de knieën.

 

 

2. Mini heels

clotheshorsenyc.com

Soms wil je gewoon niet op torenhoge pumps rond paraderen (vooral niet in de zomer want, hallo opgezwollen voeten), en dat begrijpen wij helemaal. Toch wat extra vrouwelijkheid toevoegen aan je outfit (zonder er al te tuttig uit te zien) doe je met sandalen met geblokte, lage hakken. Maakt je outfit toch net iets chiquer en, niet geheel onbelangrijk, helemaal on trend. Draag ze met een meisjesachtig a-lijn zomerjurkje of met een nette geprinte pantalon en een witte blouse.

 

 

3. Heavy metal

lovely-pepa.com

Heerlijk shiney en heerlijk fashionable zijn ze, de edele metalen die deze zomer aan onze voeten gaan. Metallic kleuren lijken immers altijd een kleine comeback te maken wanneer de zonnige dagen er weer aankomen en er is geen betere buddy dan een metallic paar schoenen voor het showen van je gebronste huid. Goud, zilver, brons of koper, iedere stijl zijn eigen tint, iedere look zijn eigen metaal. Draag ze met een chic zomerjurkje en een designer tas, een all white look of een jeansshortje en een mannenoverhemd.

 

4. Chunky monkey

kenzas.se

Gekartelde zolen, platforms, chunky details… Deze zomer willen we onze sandalen grof, chunky, en comfortabel. Het is bijna science-fiction en ze zijn niet bepaald verfijnd, maar lelijk is het nieuwe mooi! Een statement maken hoeft deze zomer dus niet moeilijk te zijn, een paar heerlijk chunky sandalen aan je voeten en je bent eigenlijk al klaar. Draag ze onder je favoriete skinny met een eyecatching jasje of met een basic zomerjurkje en een funky zonnebril.

 

 

5. Pool slides

modernlegacy.com.au

Eigenlijk zijn het gewoon badslippers, maar dan stijlvol. Van de catwalk rechtstreeks naar de voeten van fashionista’s, slides zijn essentieel deze zomer!

Van alle sandalentrends is dit in ieder geval degene die het makkelijkst aan je voeten glijdt (vandaar, slides). Niks gedoe met bandjes, gespen of elastiek, gewoon instappen en gaan. Ze zorgen voor de ultieme casual twist aan je zomerse look. Hou het minimalistisch en draag een simpel paar onder je boyfriend jeans, cut-off shorts of zwarte midi dress, of kies voor een chunky model met meer detail en draag ze onder een wijde broek of lange boho achtige zomerjurk.

 

 

Nog net wat meer sandalen inspiratie nodig, volg ons Pinterest bord!

Vol inspiratie en zin gekregen om nieuwe sandalen te kopen? Begrijpen we, je vindt onze volledige collectie hier.

 

Hoe ziet jouw ideale zomersandaal er uit? Laat het ons weten in de comments!

Ik reageer

*


*

Reageer: