5x onze ultieme sale favorieten en hoe je ze draagt


Ahhh, sale… We weten niet precies waarom, maar deze periode heeft toch iets magisch. Misschien is het de zomer, misschien de vakanties die in de planning staan, of misschien zijn het toch gewoon die fijne afprijzingen waar we zo gelukkig van worden, wij kunnen in ieder geval niet meer stoppen met shoppen. Hoewel de sale soms met wat obstakels komt (het leven is niet makkelijk), wij kunnen er geen genoeg van krijgen.

We snappen dat het misschien wat overweldigend kan zijn, zo’n schoenen sale met meer dan 30.000 modellen met kortingen tot 60%. Daarom hebben we voor jou de ULTIEME lijst samengesteld van items die je, nu het nog kan (tsja, we zijn alweer toe aan de laatste ronde), in de sale moet scoren. Kortom, dit zijn onze ultieme sale favorieten, en omdat we niet de beroerdste zijn, geven we je ook nog wat stijladvies.

 

1. Witte All Stars

momichetataotgrada.com

Nogal wiedes. Maar wij zijn nou eenmaal van mening dat als je ergens ook maar een greintje korting op All Stars kan krijgen, je deze kans direct moet pakken. Waarom? Iets met tijdloos, heb je nooit genoeg van, klassiek, past overal bij etc. etc.

Vooral de witte versie doet het goed in fashionland, dus grijp je kans om een paar in de sale te scoren!

Waar koop ik ze? Nog een paar modellen verkrijgbaar hier.

Hoe draag ik ze? Eigenlijk met alles. Maar voor een polished yet casual look met een pantalon en crisp wit overhemd, of met blote benen en een bretons gestreept jurkje.

 

2. Birkenstocks

carolines mode

We zullen het nog een keer herhalen: Birkenstocks zijn hartstikke hip, SUPER comfortabel en TOTAAL niet moeilijk om op een stijlvolle manier te dragen. Toevallig hebben wij nog zo’n 30 modellen in de sale tot -50%, dus waar wacht je nog op?

Waar dan? Ongeveer hier.

Op een stijlvolle manier dragen, zei je? We geven je hier 6 manieren waarop je deze jongens stijlvol kan combineren. Een tipje van de sluier: Casual, girly zomerjurkjes, boyfriend jeans, tuinbroeken, culottes en… sokken!

 

3. Klassieke zwarte pumps

framboisefashion.com

Onmisbaar in de schoenencollectie van IEDERE vrouw. Echt waar, klassieke zwarte pumps zijn je redder in nood als het gaat om chique feestjes, dates, sollicitatiegesprekken en de dagen waarop je zelfvertrouwen wel een kleine boost kan gebruiken. Mooi meegenomen dus dat ze nu met tot 60% korting in de sale zijn.

Ok, waar vind ik de mooiste? Wij hebben alvast een voorselectie voor je gemaakt.

Hoe draag ik ze? Helemaal on trend zijn doe je door ze te combineren met een mom jeans en een los vallende blouse, of met een geprinte pantalon en een grijze sweater.

 

4. Retro sneakers

clochet.com

Iconische modellen met een vintage look en old school details, de sneakers van vroeger zijn nog nooit zo vaak aan onze voeten geweest als dit seizoen. Met andere woorden, een paar retro sneakers moet je gewoon in je kast hebben, vooral nu je ze voor een prikkie kunt krijgen.

Waar shop ik ze? Dit is onze sale selectie

Hoe draag ik ze? Retro sneakers dragen zonder eruit te zien alsof je sinds de jaren 80 geen nieuwe kleren meer hebt gekocht? Zo dus. Enneh, niks mis met een paar retro sneakers onder een zomerse rok met casual tanktop…

 

5. Nike Air Max Thea

Het Nike model waar we verliefd op zijn geworden, dat we besteld hebben, en nooit meer uit hebben getrokken. Ze zijn elegant, komen in een scala aan kleuren en prints en lopen als wolkjes. Als je deze nog niet had MOET je ze nu in je winkelmandje stoppen, want er is genoeg keuze in de sale!

Waar? Hier!

Ok, en waar draag ik ze bij? Casual met je favoriete skinny jeans en een los vallend t-shirt, of met een coole zonnebril en een felgekleurde clutch onder een donkerblauw of zwart jurkje.

 

There you have it, als er IETS is wat je nog snel in de sale wil score, zorg dan dat je in ieder geval voor een van deze 5 items gaat, en je hebt een sale score waar je nog lange tijd gelukkig mee zal zijn.

Dus hup, vingers aan de muis en shoppen maar, want wij herhalen: De laatste ronde is al ingegaan!

 

 

 

Ik reageer

*


*

Reageer: