In gesprek met… Miss Lipgloss!


 

Ze is pas 25 jaar oud, heeft enorme passie voor beauty, een voorliefde voor sneakers en is (alsof het niks is) de eigenaresse van Nederlands allereerste EN allergrootste beauty en lifestyleblog: misslipgloss.nl

Bij Sarenza zijn we altijd wel benieuwd naar de schoenenkasten van anderen, maar nog meer als het om stijlvolle en succesvolle types als Cynthia gaat. Daarom hebben we haar gevraagd om haar favorieten te selecteren uit de nieuwe herfst/winter collectie van Sarenza en dat mondde uit in een top 15 vol met pumps, loafers, veterschoenen, en tassen de we stuk voor stuk willen hebben. Smaak heeft ze in ieder geval, die Miss Lipgloss.

Benieuwd wat er achter deze keuze zit en wie het meisje achter de blog is? Wij ook. Daarom hebben we haar naar haar grootste schoengeheimen gevraagd…

 

Kun je jezelf voorstellen? Wie ben je? Wat doe je zoal?
Ik ben Cynthia Schultz (25) van MissLipgloss.nl. Op MissLipgloss deel ik elke dag alles wat mij bezighoudt, en dan vooral op beautygebied! Ik heb door de jaren heen duizenden producten getest waarover ik mijn mening geef. Én ik deel veel persoonlijke dingen op mijn blog en social media kanalen.

misslipgloss.nl

 

Bij welk paar schoenen was het liefde op het eerste gezicht?
Ik word regelmatig verliefd op sneakers! Mijn recente crush was op de Nike Free 3.0 op Sarenza.nl en dan de neonroze! Die heb ik echt meteen in mijn winkelmandje gegooid en besteld. En ze zitten hemels, net sokjes!

 

 

misslipgloss.nl

 

Wanneer is jouw schoenenverslaving begonnen?
Al vrij jong. Als ik nieuwe schoenen mocht kopen van mijn moeder was ik helemaal gelukkig, en zette ik ze ‘s avonds voor ik ging slapen naast mijn bed. ik heb nog dagboeken waarin ik mijn nieuwste schoenen omschrijf, inclusief tekeningen. Vroeger was ik verliefd op alles met lak!

 

 

Hoeveel paar schoenen heb je in je kast staan? Eerlijk!
Poeh! Dat zijn er minstens veertig. Ik schift vrij regelmatig en doe schoenen die ik niet vaak draag naar een goed doel.

 

 

Als je moest kiezen: platte schoenen of pumps?
Plat! Plat! Plat! Plat! Ik draag bijna nooit hakken, omdat ik ze gewoon niet lekker vind zitten. Je ziet mij het allermeest op sneakers.

 

misslipgloss.nl

 

 

Ben je gevoelig voor de schoenen trends? Zo ja, welke trend volg je momenteel?
Mwah. Ik heb altijd veel sneakers gedragen, maar ben natuurlijk nu wel erg blij dat het heel erg hip is om ze altijd en overal naartoe te dragen! Verder ben ik niet zo heel gevoelig voor de schoenentrends, zo zie je mij niet op platform schoenen en ook niet op torenhoge hakken.

 

Check snel de selectie van Miss Lipgloss op Sarenza.nl en laat je inspireren…

Welk paar is jouw favoriet?

Ik reageer

*


*

Reageer: