tips, schoenen, pumps, pijnlijke voeten praktische tips shoe problems

You for real? Nooit meer pijn met hakken dragen?


 

MD_0000121429_227848_02 floring thirties

En het trucje kost je blijkbaar bijna niks!

Je kent het wel: in het begin van de avond gaat het nog goed en je denkt bij jezelf nou dit kan ik zo nog wel even volhouden. Totdat de pijn langzamerhand steeds meer begint te komen. Eerst probeer je nog sexy en elegant te lopen maar op een gegeven moment wordt het meer de vraag van hoe je überhaupt nog vooruit kan komen?! “ Ik ga nooit meer op hakken uit”  – be careful with what you say! Van dit trucje ga je je leven lang plezier hebben.

Wellicht heb je de benodigdheden zelfs al in huis en anders kun je het zo oppikken voor een paar euro bij je lokale drogist: een rolletje pleistertape!

Zoals deze bijvoorbeeld:

Deze is heel erg fijn. Hij plakt niet aan je huid maar blijft plakken aan “zichzelf”.

nieuwe pleistewre

of deze:

Deze bevindt zich in bijna in elk medicijnkastje. Gewoon zoals we hem kennen: plakkend maar praktisch.

andere pleister

 

Het werkt zo: je bindt de derde en de vierde teen van je voeten, geteld vanaf de grote teen, aan elkaar met een stukje pleistertape.

23 tneennenenen

Zo ontlast je de ontlast je de zenuw die precies tussen deze twee tenen doorloopt. Deze zenuw is namelijk de “party pooper”  die ervoor zorgt dat je aan het einde van je dag of avond zo’n verschrikkelijke pijn aan de bal van je voeten krijgt. Wij gaan het zeker uitproberen dit weekend! Jullie ook?

Zij hebben gereageerd

  1. #1 Emeral:

    handige tip!

Ik reageer

*


*

Reageer: